Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı sıkıntı bizde de vardı. Babanesi gündüz çok uyuturdu, yatıramazdık haftaiçi. Kreşe başlayınca düzene girdi. Ne zaman okula vermeyi düşünüyorsunuz? Çok faydası oluyor.Kizimin uyku duzeni cok iyi idi en gec 10 gibi uyurdu ama babannesi uymuyor duzene onada anlatamiyorum zaten hic birsey
Kendisi kalkip aciyor o zaman isigi ve sabah 6 bucukta evden cikiyoruzGündüz az uyutun
Akşam 10 olunca yatın yatağa kapayın ışıkları
Pijamaları vs giyip gerçekten yatın
Ne yaparsa ne derse kalkmayın alışır uyumaya
Sevişmeye gelince de sabah sevişin uyanınca
Ah nerde hemen uyanirSen gitcen uyandircan adami bu kadar basit.. baska bi odaya gidip isi bitirceksiniz :) umarim kizinizin uykusu derindir :)
uyuyunca kendi yatagina alinMerhaba bayanlar
Onceki problemimi belki biliyorsunuzdur iliski problemimiz vardi esimle artik onu cozduk ama artik kizim geceleri babasinin uyutmasini istiyor 3yasinda babasi uyutuyor yanina yatip gunduz zaten ben calistigim icin beni ve babasini gormuyor esim ne kadar uyumak istemesede uyuyor bende bir tarafta uyuyakaliyorum ne yapcagimizi sapittik artik esim istekli ama aramiza cocuk girdi bu seferde resmen artik sadece esimle arkadas gibi takilmaya basladik bir cozum onerisi olan varsa yardimci olabilirmisiniz
evet aynen herkes nasil hallediyor saniyirsun :)))))Sen gitcen uyandircan adami bu kadar basit.. baska bi odaya gidip isi bitirceksiniz :) umarim kizinizin uykusu derindir :)
Kendisi kalkip aciyor o zaman isigi ve sabah 6 bucukta evden cikiyoruz