KIZIM

zelunasa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
3
0
1
33
Merhaba ben kızımı çok seviyorum işe yeni başladım onu çok özlüyorum kızım 2,5
yaşında babaannesi bakıkıyor onu sürekli gezdiriyor evde bulamıyorum saat 6 da işten çıkıyorum eve gidiyorum yoklar sinirlerim bozuluyor.kızımın huyuda çok değişti beni çok takmıyor bişey istiorsa illa ki yaptıracak ilgisinini dağıtamıyorum bende çok sinirleniyorum hırpalıyorum bazen vuruyorum sonrada canım yanıyo çok üzülüyorum kötü anneyim ben nasıl anneyim diye nasıl kendimi kontrol altına alabilirim bilmiyorum babası zaten hiç ililenmiyo .lütfen yorumlarınızı bekliyorum

İşten geldiginizde onunla yapacaklarınızi ona söyleyin plan yapın ve mutlaka sozunuzu tutun..
İşten dondugunuzde evde olmalarini rica edin..
Çalışan annenin çocuğu ile geçirecegi zaman kısıtlı iyi planlamalisiniz bunu anlatın..
Kızmayın vurmayin önce siz iyi olun.. üzüntünuzu belli etmeyin..
Bol bol oyun oynayın onu mutlu eden oyunlar.. evde olmanız yetmez çocuk için oynarsaniz varsiniz yoksa işte de olsaniz mutfakta da olsaniz aynı..
Siz neşeli uyumlu enerjik anne olursaniz o da ayak uydurur.. babaanne oyaliyor dışarıda evde olmaktan kolay gezmek ama sınırları Siz çizin..
Konuşun bol bol.. yatma öncesi konuşma saati yapın.. anlatın anlatsın..
Ama ilk önce sakin olun.. o sizin kızınız ve size ihtiyacı var.. kolay gelsin

Evet çok haklısınız ben kayınvalideme söz geciremiyorum anlamıyor gezmektwn vazgeçmiyo çok bunalıyorum tüm gün hasretine ölüyorum kızımın çok bunalıyorum bu duruma işe yeni başladım tüm düzenim değişti kayınvalidemde kalıyorum haftasonu çıkıyorum eve evde iken rahat kızım la çok güzel vakit geçiriyorum .kızım onlar varken beni çok fazla istemiyor bu durum beni çok üzüyor

Uzuntunuzu anlıyorum haklısınız ama kızınıza belli ederseniz bu durum uzar bence.. mutsuz ve yüzü düşük olana uzak davranır çocuklar. . Rahat olun o sizin kızınız.. bol bol eğlenceli vakit geçirin. . Babaanneye de iyi davranın ay ne güzel gezmiş kızım diyin.. zamanla rayına girer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…