Doğuma Hazırlık kızıma acil isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
[
QUOTE=edasummm;21293714]arkadaşlar merhaba,kızıma isim bulmama yardımcı olur musunuz? beğendiğiniz kız isimleri nelerdir?[/Q
LİNA VE ELİSMİNA HOŞUNA GİDERSE KIZLARIMIN İSİMLERİNİ KOYABİLİRSİN

küçüklüğümden bu yana Asya ismini severim ve kızım olursa kesin bu ismi koyacağım derdim. hem kulağa hoş gelen bir söylenişi hem o gönüllere yer etmiş bir film olan selvi boylum al yazmalımdaki sultanın karakter adı, hem de diğer isimlere göre çok çok nadir olan bir isim olmuş olmasıydı. şimdi bakıyorumda her 5 kişiden biri Asya koyuyor kızının adını. her neyse yani o isimden vazgeçip yeni favorim olan Almıla'yı öneririm. en azından klasikleşmesi zaman alacak olan bir isim :D

Türk kökenli :72: (Göktürkçe'den gelme) bir ad olup anlamı kırmızı yanaklı güzel kız, Türk mitolojisinde Türk kadın savaşçısı, kırmızı elma anlamlarına geliyor. Fars, arap kökenli adlara sahibiz çoğumuz bilmesekte. bu tabuyu yıkmak güzel olur bence. ( peygamber adlarını ve Kuran'da geçen isimleri hariç tutaraktan bu görüşümü belirtiyorum bilginize :34:)

Tebrikler, ben de çok severim bu ismi.Almıla( Almula ) kırmızı ( kızıl) elma anlamına gelmektedir ve büyük Türk ülküsü kızıl elmayı temsil etmektedir.

:34:

Tebrikler, ben de çok severim bu ismi.Almıla( Almula ) kırmızı ( kızıl) elma anlamına gelmektedir ve büyük Türk ülküsü kızıl elmayı temsil etmektedir.

:34:

aynen :D konu siyasi bir sohbete doğru gidebilir diye (temsili kelimeler olduğu için) ülkü, kızıl elma (onun yerine kırmızı:D) gibi isimleri kullanmadım. daha farklı anlamlarını dile getirdim..

benim gibi düşünen ve bu ismi seven birinin olması mutlu etti beni :34::16:

Allah'ım o güzel heyecanları gösterip hayırlı bir kız çocuğu nasip ederse bu adı koymayı çok istiyorum. kısmet..:31::31::31::31::31::31::31:

Back
X