- Konu Sahibi kardelen3577
-
boşuna canını sıkıyorsun.benimde ikizlerim var 2 yaşındalar.benimkilerde bakıcının peşine ağlıyor zaman zaman.Üzme kendini,kimse annenin yerini tutamaz.Senin annenin yerini başkası alabilir mi..Sana kapris yapıyordur.Sanırım bazen biz abartıyoruz.çalıyoruz ve geldiğimizde sırf çocuklarla olmak istiyoruz,belkide ilgiden bunaltıyoruz onları..Öğrenicez zamanla..Buişin kursu yok ki gidelim :))
Canım bence de çok üzme kendini..Benim de 25 aylık kızım var kendi teyzem bakıyor kuzuma...Akşamlar ben almaya gidiyorum inanın bazen evden çıkartmakta öyle zorlanıyorumki...Anne burada oturalım biraz daha diyor...Ben de hep koşa koşa kucağıma atlamasını hayal ediyorum ama bizimkide bir yaparsa iki yapmıyor...Bu durumdan bakıldığı evde mutlu olduğu sonucu çıktığı için takmıyorum...Ama tabii ki eğer bu durumdan kayınvalideniz saçma sapan sevinçler çıkarıyorsa inanın boşuna seviniyor...Çünkü büyüdükçe çocuğunuzun bu duırumu eminimki değişecek...Benim de bir arkadaşım var aynı sizin gibi babanesi bakıyor çocuğa...O da önceleri annesine kızdığından muhtamelen soğuktu ama 3 yaşına doğru bilinçlendikçe annesine daha da düştü...
Siz aynen anlattığınız gibi iş dışında kalan vakitlerinizi kızınıza ayırmaya devam edin, eminim karşılığını kat be kat göreceksiniz...
Size de değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Evet ben yine iş dışın da kalan tüm vaktimi onunla geçirmeye devam ediyorum. Elbet bir gün bu durum değişir. (Öyle umut ediyorum) İşin aslı önceden böyle değildi. Bıraktığım zaman arkamdan ağlardı. Akşam gittiğim de ise ondan mutlusu yoktu. Değişen bu durum beni üzüyor. Çalışan anne olmanın en zor tarafı bu bence. Çocuğunuza yetemediği mi düşündüğüm için, böyle olunca da inanın çok ama çok üzülüyorum. Bunun adı samimiyetle söylüyorum kıskançlık değil..
Benim kızım şu an 19 aylık. Biraz erken olduğunu bende düşünüyorum ama yazın yani 22 aylık olduğun da kreşe vermek istiyorum. Orada da sıkıntılarım olacaktır mutlaka. Henüz karar vermemekle beraber ne yapacağımı bilemiyorum. Sizce biraz daha mı sabır göstermeliyim. Hadi sabır gösterdim diyelim, 3 yaşın da verdim, bu da kızımın tekrar bana alışması için geç olmayacak mı? Erken versem kızım çok küçük, ayrıca babası, babaannesi bir sürü sorun çıkaracaklar vs. vs.. Yani bazen işten çıkıp yavruma kendim bakmak istiyorum. Beni ne iş, ne uykusuz geceler, ne kızım.. Beni böyle şeyler yoruyor... Benim annem de hayat da değil. 35 yaşın dayım halen ona ihtiyaç duyuyorum.
canım ya psikolojin bozulmuş belli ki,kayınvalidenle konuşmayı denesen,eşine hissettiklerini anlatsan bunlar el birliğiyle olacak işler.İnsan kaç yaşında olursa olsun kaç bebeği olursa olsun annesini istiyor değil mi,benim annemde beni hiç düşünmez.Şimdi ikinciyi düşünüyorum mesela,hiç yap geç kaldın demiyor,abinin düğünü olsunda ondan sonra diyor,ortada ne söz var ne nişan,bugün hastaydım popomo iğneler yiyorum,telefonda nasılsın bile demeden kendi diş sorunlarını anlatıyor,bazen hayatta olmaları bile yetmiyor ama anne işte kıyılmıyor,başın sağolsun.
canım ya psikolojin bozulmuş belli ki,kayınvalidenle konuşmayı denesen,eşine hissettiklerini anlatsan bunlar el birliğiyle olacak işler.İnsan kaç yaşında olursa olsun kaç bebeği olursa olsun annesini istiyor değil mi,benim annemde beni hiç düşünmez.Şimdi ikinciyi düşünüyorum mesela,hiç yap geç kaldın demiyor,abinin düğünü olsunda ondan sonra diyor,ortada ne söz var ne nişan,bugün hastaydım popomo iğneler yiyorum,telefonda nasılsın bile demeden kendi diş sorunlarını anlatıyor,bazen hayatta olmaları bile yetmiyor ama anne işte kıyılmıyor,başın sağolsun.
Benim kızım şu an 19 aylık. Biraz erken olduğunu bende düşünüyorum ama yazın yani 22 aylık olduğun da kreşe vermek istiyorum. Orada da sıkıntılarım olacaktır mutlaka. Henüz karar vermemekle beraber ne yapacağımı bilemiyorum. Sizce biraz daha mı sabır göstermeliyim. Hadi sabır gösterdim diyelim, 3 yaşın da verdim, bu da kızımın tekrar bana alışması için geç olmayacak mı? Erken versem kızım çok küçük, ayrıca babası, babaannesi bir sürü sorun çıkaracaklar vs. vs.. Yani bazen işten çıkıp yavruma kendim bakmak istiyorum. Beni ne iş, ne uykusuz geceler, ne kızım.. Beni böyle şeyler yoruyor... Benim annem de hayat da değil. 35 yaşın dayım halen ona ihtiyaç duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?