- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Ben kirada oturuyorum . Evimin ust kati bos ev sahibimin ama ust kat yaptiriyor bu kis basladilar evi yaptirmaya camlari takildi sivasi bitti fakat ustalar siva yaparken her odada harc yogurup duvarlari oyle sivamslar (harci suyla yoguruyorlar ) daha yeni bu senede kalorifer yakmaya basladik bina olarak insaat basladi kalorifer dosendi evimin butun tavanlari kuf oldu kokudan evde durulmuyr hal boyleyken kis basindan beri boyatamadik benim kizimnda alerjisi var cok sukur hasta olmadi ama her an olacak diye cok.korkuyorum simdi bu hafta evimi.boyaticam.insaallah kuf onleyici bo bilen arkadslar yada boyandiktan sonra kufun tekrarlamamasi icin onerileri olanlar varsa lutfen yardim edin ( eylul ayinda ev sahibim.yukari daireye tasinacak )
Yukari daire bos ve soguk oldugu icin benim dairemde sicak isi farki demis ustalar ev sahibim oyle soyledi onumzdeki eylul ayinda tasinacaklar ust daireye o yuzden cikmak istemiyrum evimi seviyorum bir de binada sadece iki daore kuf oldu biri benimki biri de ucuncu katta bi komsunun onun ust kati da yapiliyor baska kuf olan yok evinde isi farkindanmis yaniöncelikle evin neden nem-küf yaptığını bilmek gerek. maalesef annemlerin evi de aynı şekilde. kalorifer ve ısı yalıtımı yapıldığından beri nem ve küfe bi çözüm bulamadılar. küf karşıtı boyayı bilmiyorum ama annem çoğu sefer yapma dediğimiz halde çamaşır suyuyla silmeye kalkıştı. hastanelik oldu. bence çamaşır suyunu deneme. hele de küçük çocuğun varken. benim kıza annemler bakıyor ve annemlerden gelince üzerinde bildiğin küf kokusu oluyor. kiracısınız herhalde imkanınız varsa taşının derim. çünkü bazı evler sonradan yapılma kalorifer ve ısı yalıtımına uygun olmuyor galiba.
Cok sagolun birtek bauhaus ta mi oluyr astar boya dediginz bulundgm yerde yok cnku boyacilarda da bulabilir miyim acabaBenim de yatak odamın bir köşesi simsiyah lekeydi. Çamaşır suyu falan kısmen temizliyor yine eski haline dönüyor. Zaten onu solumak da zararlı. Özellikle alerjik bünyeye. Bir kaç ay önce bauhaus ta nem ve küf önleyici astar boya aldık. Aldığımız yerden 2 sene idare eder dendi. En az 2 kat sürülüp üstüne normal boya sürülüyor.
yaa camasir suyunu sulandirmadan direk mi skiyorsnuz bide ne kadar sure bekliyorsnuz ne zaman geciyr sktktan ne kadar sure sonra bn boyaticam evimi o yuzden soruyrumKlorak sık silmeden fisfisla hemen gecio ben ole yapıyor um hep yaza girerken
Canim kuf olan bolgeyi guzelce temizleyip kuf olmamasi icin onleyici boya var o boyayla boyandigi zaman kuf olmuyoBen kirada oturuyorum . Evimin ust kati bos ev sahibimin ama ust kat yaptiriyor bu kis basladilar evi yaptirmaya camlari takildi sivasi bitti fakat ustalar siva yaparken her odada harc yogurup duvarlari oyle sivamslar (harci suyla yoguruyorlar ) daha yeni bu senede kalorifer yakmaya basladik bina olarak insaat basladi kalorifer dosendi evimin butun tavanlari kuf oldu kokudan evde durulmuyr hal boyleyken kis basindan beri boyatamadik benim kizimnda alerjisi var cok sukur hasta olmadi ama her an olacak diye cok.korkuyorum simdi bu hafta evimi.boyaticam.insaallah kuf onleyici bo bilen arkadslar yada boyandiktan sonra kufun tekrarlamamasi icin onerileri olanlar varsa lutfen yardim edin ( eylul ayinda ev sahibim.yukari daireye tasinacak )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?