- 22 Haziran 2014
- 129
- 26
- 38
- Konu Sahibi berireselma
Ankara Keçiörende oturuyorum. 4 Aylık bir kızım var. Temiz ve az kullanılmış Hamak, oyun parkı, süt sağma makinesi, bebek oyuncağı ve yürüteçe ihtiyacımız var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara Keçiörende oturuyorum. 4 Aylık bir kızım var. Temiz ve az kullanılmış Hamak, oyun parkı, süt sağma makinesi, bebek oyuncağı ve yürüteçe ihtiyacımız var.
bende hoppala var düşünürseniz .........
Merhaba, bende Weewell marka elektrikli sut sagma pompası var. Sadece ilk ay biraz kullanabildim. 1,5 yıl daha garantisi var. Dusunurseniz resim yollayabilirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
resmını gonderırmısınız fıyatıda yazarmısınız
canım bende avent isis iq uno süt sağma makinası var hem elektirkli hem manuel..
http://www.akakce.com/gogus-pompasi...kli-elektronik-cantali-set-fiyati,773884.html bu linktekinden düşünürsen çok uygun fiyata vericem kullanılmamış süt sağma poşetleriyle birlikte..
olabilir düşünürüm, tel ile de görüşebiliriz tel numaramı da verebilirim
ne kadara vermeyi düşünüyorsunuz, ne kadar kullandınız