Doğuma Hazırlık kızıma hangi ismi vermeliyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gonca15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
7
0
1
kizima zeynep ece ismini verdik.ama bn bir turlu isme ısınamadim (zeynep isminin çoklugundan vs)değiştirmek istiyorum
.şimdi özge olsun diyorum .sizce ne yapmaliyim zeynep ece mi özge mi? yorumlarınızi bekliyorum

Zeynep cok güzel isim aslında ams ısınamadıysan niye koydun.özgeye de ilerde ısınamama olur gibi.
Anlamına bakın hangisi güzelse onu o niyetle koyun

Ben Özge'yim ve mutluyum :D
İki isim de güzel bence..

Onemli olan sizin begenmeniz bi goreceli bisey herkesin zevki begenisi farkli hic kafanizi iyice karistirmayin cocuk sizin ben ozge desem ne zeynep desem ne ama iyi dusunun anlik karar vermeyin sonucta bu kere konuluyo benimde iki kizim var ikisininde adini ben koydum kimin ne dedogine kulak asinca her kafadan ses cikiyo aklin karisiyo

özge zeynep mükemmel bence ece kalsın:p
zeynep çok güzel isim yahu herkeste olsa yine kızıma koyarım:))

Çocuklara iki isim konulması çokda doğru değil aslında eğer bir zorunluluk yoksa tek isim koymayı öneririm . Isim önerisi olarak 3 isimde zaten oldukça yaygın isimler .Değişik isim istiyorsanız size önerim Aysıla. Asya.Bersu. Berfe. Ceylin. Şiir .Tutku. Melodi.Yazgı. vs

Çocuklara iki isim konulması çokda doğru değil aslında eğer bir zorunluluk yoksa tek isim koymayı öneririm . Isim önerisi olarak 3 isimde zaten oldukça yaygın isimler .Değişik isim istiyorsanız size önerim Aysıla. Asya.Bersu. Berfe. Ceylin. Şiir .Tutku. Melodi.Yazgı. vs
Bir kiz evladina tutku ismi koyulmamali ya :d seks cagrisimli isimlerden uzak durun bence

Zeynep. Peygamber efendimizin en sevdigi isimmis ve kizina da bu ismi vermis. Diger ismi begenmedim. Yinede sen bilirsin.

2015 yılının en çok tercih edilen ismi zeynep çok fazla bu isim bu yüzdende değiştirmek istiyorum

Bence iki isim koymayın. Ben bunun zorluğunu çok yaşıyorum ve hoşlanmıyorum açıkçası.
Ya Zeynep ya ece ya da özge koyun.

Back
X