Doğuma Hazırlık kızıma hangi ismi vermeliyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tabiki zeynep ece. Tanidigim butun zeynepler cok tatli ve iyi niyetli insanlardi. Bence zeynep kulaga cok daha guzel geliyor anlami da cok guzel. Bir de sanki özgeler daha fazla gibi zeynep özge kadar yaygin degil bence.

kızlarım melis ece ve beren ada .yine hamileyim ve kızım olursa tanem ela koymayı düşünüyorum.zeynep hiç düşünmedim inanılmaz derecede var .kızımın sınıfında 7 tane var düşünün ne karmaşa oluyor .esmer zeynep kısa saçlı şişman zayıf diye adlandırıyoruz..ece tek kalsın yada özge.selin.pelin.melis .içinde i harfi olan isimler genelde çok kibar söyleniyor hoş oluyor..

anneler ben de isim konusunda kararsızım sizce hangisi güzel..beren ,ikra ,ecrin

anneler ben de isim konusunda kararsızım sizce hangisi güzel..beren ,ikra ,ecrin
Ecrin ismini oldum olasu hic sevmem. Anlami yok. Ikra guzel ama onun da anlami yok. Turkce Oku demek.. Beren isminin anlamini ise guclu kuvvetli olarak biliyorum.. Beren diyorum..

Back
X