- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi nehir nilll
Kızlar iki isim arasında kararsız kaldık yardımcı olun lütfen , Eylül ve Nehir hangisi sizce ?¿ Eğer sizin farklı önerileriniz varsa yazabilirsiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım eylül hamile kaldığım ayeylül ayında doğsaydı çok anlamlı olurdu sanki.bir ay ismi sonuçta.nehir daha güzel içimi ferahlattı bu isim
hayırlısı olsun canım.belki bambaşka isim olur daha çok varCanım eylül hamile kaldığım aybide babasının doğum günü de Eylül'de , Eylül ismini de çok seviyoruz ama nehir ismini de baştan beri düşünüyorduk
bakalım henüz karar vermedik
Aynen canım doğru diyorsun :) cinsiyetini yeni öğrendik isim aramaya başladık şimdi de çok güzel duygular bunlar ilk hamileliğim birde , heyecanlı ve meraklı geçiyor birazhayırlısı olsun canım.belki bambaşka isim olur daha çok var
Eylül guzel bende öyku dusunuyorum mira da güzelKızlar iki isim arasında kararsız kaldık yardımcı olun lütfen , Eylül ve Nehir hangisi sizce ?¿ Eğer sizin farklı önerileriniz varsa yazabilirsiniz![]()
Evet canım bende Mira ismini çok seviyorum ama eşim istemiyor onu da , bu arada öykü ismi de güzel sevdiğim isimlerden kulağa hoş geliyorEylül guzel bende öyku dusunuyorum mira da güzel