Doğuma Hazırlık Kızıma ikinci bir isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

TUMEBA

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
6
0
16
42
Antalya
Merhaba doğacak olan kızım için eşimle beraber Sara ismini düşündük.Bu isim bizim için güzel ama kızım büyüdüğü zaman belki bu isimi beğenmez diye düşündüm ve ikinci bir isim daha yazsın kimliğinde istedim.Bu isme uygun da bir isim gelmiyor aklıma; Bilge Sara nasıl sizce? İki ismi birden kullanmayacağımız için çok uyumlu olmasına gerek yok galiba ne dersiniz?

Sara hastaligi geldi hemen aklima.. :( Pek begenmedim bu ismi.
Bilge ismini severim ama.

buket sara,elif sara,ceylin sara,nil sara,nesli sara,asmin sara...................

Sara kötü değil ama orjinal hali Sare daha güzel geldi bana .Ya da dünyadaki en büyük 1.ya da 2. çöle verilimiş isim Sahara var .O da kulağa hoş geliyor.Ama anlamını bilmiyorum.

Ben Sara diye bir kız görsem,annesi yabancı herhalde diye düşünürüm.
Yabancı ismidir.Amerikalılarda var.Bir de museviler çok kullanır.

İlk isme fikir sormamışsınız ama ben yine de söylemek istedim ,kızım olursa bende sare ismini düşünüyorum.
İkinci bir isim ise beren ismi çok hoşuma gidiyor.

inanın sizi üzmek istemem ama sara hem yabancı aynı alman ismi gibi hemde hastalık ismi gibi duruyor bence sare daha hoş daha kibar insallah sağlıcakla alırsınız bebişinizi kucağınıza

Ben Sara diye bir kız görsem,annesi yabancı herhalde diye düşünürüm.
Yabancı ismidir.Amerikalılarda var.Bir de museviler çok kullanır.

Bu isim bı özelliğinde Dünya da kullanılıyor olması.saf temiz anlamının yanında prenses anlaminacda geliyor.Hz.İbrahimin de eşinin adı diye geçiyor kitaplarda.

Ben Sara ismini cok begendim. Ama sanirim benim ismim de cok yaygin olmadigi icin, böyle yaygin isimleri daha cok seviyorum. Elif gibi. Elif Sara öneriyorum ben.

ben de artkadaşlara katılıyorum direkt ala hastalık geliyor :(
bence de sare daha güzel
hatta ilerde bir kızım olursa elif sare ismi hep aklımda :)

Canım yine de sen bilirsin de Sara cidden hastalık ismi=( a'ları uzatınca da ingilizlerdeki Sarah'ı anımsatıyor.Sare daha güzel veya Serra olabilir...

Back
X