Doğuma Hazırlık Kızıma İPEK ismi düşündüm nasıl? (şafak 7)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebrum07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
105
0
66
Antalya
ALLAH'ın izniyle 2. kez anne olucam. oğlum mert'e uysun diye aramadığım kız ismi kalmadı. manolya anlamından ötürü çok beğnmiştim ama babamız beğnemedi. ipek ismini beğendim. sizlerinde fikrini aliim dedim. sizce???

bence çok hoş kulağa güzel gelıyor bilindik bir isim. söylenışı de kolay. ben beğendım. hayırlısıyla alın kucağınıza

ipek çok hoş :)
ben kızım olursa (tabi evlenince) yaren koycam adını oğluma da yağız düşündüm

adı ipek olup da çirkin olan birini daha görmedim hayatımda.kesinlikle isim çok etkiliyor insanı ipek kadar narin olsun temiz yumuşak olsun.bence çok güzel.arkadaşım vardı ipek diye dikkat ettim bu olaya çok güzel olur kızınız inş adı gibi..

güzell yorumlarınız için teşekkürler kızlar bu hafta doğumum var inş. hastane dönüşü sizi yine bilgilendiririm

kızlar son 3 günüm içime tam sinmedi ama; ipek olucak gibi çarşamba "doğum" dedi dr. bakalım...

canim hayirlisi olsun saglikla al insallah kucagina benim kizimin adida ipek cok hos bi isim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…