Doğuma Hazırlık kizima isim ? 4 isimden hangisi ? doguma 5 gunum kaldi ama isim yok..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sinem çok güzel bir isim bence canım diğerleri bana ağır gibi geldi melisa da çok hafif sanki :S

Son düzenleme:
slm kizlaaarr

nesrin
sinem
sila
melisa

hangisi guzel sizce ?? isim bulamadik ve doguma 5 gun kaldi. 8 mart..

Ömürlü olsun bebeğiniz öncelikle , anneciği ve babacığıyla sağlıklı mutlu huzurlu ve başarılı bir ömür geçirmesini dilerim ...:nazar::nazar::nazar:

8 mart dünya kadınlar gününde dünyaya gelecek ne kadar güzel :))

Sizin önerdiğiniz isimlerden ben SILA yı beğendim :)

Kesin karar verdiğinizde veya bebeğiniz dünyaya o minik masum gözlerini açtığında ne isim verdiğinizi paylaşırsanız sevinirim :)
:nazar::nazar::nazar: Allah nazarlardan korusun güzel bebişinizi :nazar:

sinem çok güzel bir isim bence canım diğerleri bana ağır gibi geldi melisa da çok hafif sanki :S

abd de yasadigim icin, kizimda buranin vatandasi olucak turk vatandasligi yanisira.. o yuzden melisa burayada uygun olsun diye dusunduk ama karar da veremedik. mailimi onemseyip cvpladigin icin tesekkurler sevgili brida_a :)

Ömürlü olsun bebeğiniz öncelikle , anneciği ve babacığıyla sağlıklı mutlu huzurlu ve başarılı bir ömür geçirmesini dilerim ...:nazar::nazar::nazar:

8 mart dünya kadınlar gününde dünyaya gelecek ne kadar güzel :))

Sizin önerdiğiniz isimlerden ben SILA yı beğendim :)

Kesin karar verdiğinizde veya bebeğiniz dünyaya o minik masum gözlerini açtığında ne isim verdiğinizi paylaşırsanız sevinirim :)
:nazar::nazar::nazar: Allah nazarlardan korusun güzel bebişinizi :nazar:

sevgili yasmin guzel dualarin icin cok cok sagol, beni mutlu ettin :) bu guzel dualarina heerkeslerin bebekleri icin amin diyorum. ne isim verdigimizi mutlaka yazmaya calisacagim. cvp icin tesekkurederim.

benımde 2 yaşında bir kızım var14 şubat2009 da dünyaya geldi mersinde ikamet ediyorum ben kızıma mekselina semiramis adını koydum
siizinde düşündüğünüz isimler çok güzel
benim size öneerebileceğim bir isim var MİSLİNA...
bu arada allah analı babalı büyütsün.....

benımde 2 yaşında bir kızım var14 şubat2009 da dünyaya geldi mersinde ikamet ediyorum ben kızıma mekselina semiramis adını koydum
siizinde düşündüğünüz isimler çok güzel
benim size öneerebileceğim bir isim var MİSLİNA...
bu arada allah analı babalı büyütsün.....

gerçekten çok değişik kızınızın ismi.anlamı nedir acaba??

bu arada ben melisa ismini beğendim.

gerçekten çok değişik kızınızın ismi.anlamı nedir acaba??

bu arada ben melisa ismini beğendim.

Mekselina ismin kaynağı yedi uyuyanlardan birinden gelmektedir. Aynı zamanda bereket duasının sonunda yedi uyurların isimleri geçer...aynı zamanda helenistik dönemde eski bir imparatoriçenin adıymış araştırdığım kadarıyla.

Mekselina erkek ismi, yedi uyurlar içinde bayan yer almıyor... ama helenistik dönemde eski bir imparatoriçenin adıymış... belki helen döneminden etkilenip verilmiştir....

Semiramis; asur ve babilin efsanevi kraliçesi. söylentilere göre kocasını öldürtmüş ve babil tahtına oturmuştur. medya, iran, ermenistan, arabistan, mısır ve libyayı ülkesine katmış, babilde ünlü olan asma bahçelerini yaptırmıştır. yine söylentilere göre, tahtını oğluna bırakmış ve güvercin olarak göğe uçmuştur

sinem kesinlikleeeeeee türkçe olsun lütfen ....anlamı güzel olsun..biliyorsunuz ahirette sorumluyuz çocuklarımıza koyduğumuz isimlerden

30 haftalık olana kadar kızımız olcağını sanıyoduk SILA olcaktı adı ama 31.hafta gittiğimizde kız değil oğlan oldugunu ögrendik.şimdi allah bağışlarsa 15 aylık bir oğlum var adı YAĞIZ.inşallah bide sağlıklı kızım olursa SILA istiyoruz.(aslında ben yaren diyorum babamız sıla istedi kırmayız heralde babamızı)hayırlı doğumlar inşallah..haberlerini bekliyoruz...

:46::46:bencede sinemm ismi güzell.allahım hayırlı dogumlar nasıp eder ınşş.bende 27 haftalık gebeyım hala kuzum cinsiyetını göstermıyor bızde cook merak edıyoruz:)))
bu arada 8 mart dogum dıyosun korku varmıı???normalmı sezeryanmı olcaksın
kibb..

arkadaslar, herkese ilgisinden dolayi cok tesekkurederim :) cevaplarinizi okuyorum, sanki cogunluk sinem demis gibi geldi bana, bakalim 4 gunun sonucunda ne koymus olacagiz. ne kadar zormus bu isim meselesi :))

:46::46:bencede sinemm ismi güzell.allahım hayırlı dogumlar nasıp eder ınşş.bende 27 haftalık gebeyım hala kuzum cinsiyetını göstermıyor bızde cook merak edıyoruz:)))
bu arada 8 mart dogum dıyosun korku varmıı???normalmı sezeryanmı olcaksın
kibb..

nazli, evet 8 mart dogum, ilk bebegim olacak, cok korkuyorum ama cesur olmaya gayret ediyorum. sat a gore 8 mart dogum gorunuyor ama tabii daha erken yada daha gec olabilir sanirim. su anda hersey normal, normal dogum olacak. zaten mecbur kalmadikca sezeryan istemiyorum, sezeryandan daha cok korkuyorum :)

Back
X