Doğuma Hazırlık kızıma isim anketi oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

İSİM

• Ankete Katılan
    62
  • Anket Kapalı .
BERİL arınmış aklanmış
CEYLA İnsanlığa atfedilmiş, bağışlanmış
ELA Sarıya çalan kestane rengi, göz rengi,

Ela isminin söylenişi güzel kibar geliyo ondan tercihlerim arasında

Ceyla dedim
Kulağa farklı geliyor
Ela da hoş fakat Show Tv'nin Doktorlar işkencesinden dolayı duymak istemiyorum artık (:

Arkadasımın kızı oldu gecenlerde hem dını anlamı olsun ıstedıgınden hemde kulaga hos geldıgı ıcın NAS koydu.Ben begendım belkı sende begenırsın
Bebegın sımdıden hayırlı olsun cok mukemmel bır duygu bende 40 gun once dogum yaptım koray koydum oglumun adını
Allah sana ve bebegıne saglık versın

Elaaaaa :)

Bizde nişanlımla hep Ela ismini istemişizdir , görünce direk yazmak istedim , bebeğinize şimdiden uzun ömürler diliyorum :) :nazar:

Beril diyorum ben de canım.değişik ve anlamı güzel.Ben beren,Beril ve Berra isimlerini de beğeniyorum.Hoş ortada daha birşey yok ama :((

beril ile ceyla kulağa pek hoş gelmiyor.Ela da gerçekten hoş ama manasız bir isim. farklı tercihleriniz varsa onlaıda değerlendirmeye sokun derim, onunla beraber bir ömür var olacak çünkü ...

beril dedim ben de, güzel bi isim.
ceyla, "ceylan"ın günümüze uyarlanmış hali gibi geliyor bana. ceylan mı, hmm eski sıradan, ceyla yapalım bak orjinal oldu şimdi gibi :D

kesinlikle Berril diyorum, hatta Berrin de cok hosuma gidiyor..sonunda kizinin ismini ne takdigina bizi haberdar et :)) ayrica hem kulaga hos geliyor hemde anlami cok hos!

Back
X