Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadasımın kızı oldu gecenlerde hem dını anlamı olsun ıstedıgınden hemde kulaga hos geldıgı ıcın NAS koydu.Ben begendım belkı sende begenırsın
Bebegın sımdıden hayırlı olsun cok mukemmel bır duygu bende 40 gun once dogum yaptım koray koydum oglumun adını
Allah sana ve bebegıne saglık versın
beril ile ceyla kulağa pek hoş gelmiyor.Ela da gerçekten hoş ama manasız bir isim. farklı tercihleriniz varsa onlaıda değerlendirmeye sokun derim, onunla beraber bir ömür var olacak çünkü ...
beril dedim ben de, güzel bi isim.
ceyla, "ceylan"ın günümüze uyarlanmış hali gibi geliyor bana. ceylan mı, hmm eski sıradan, ceyla yapalım bak orjinal oldu şimdi gibi
kesinlikle Berril diyorum, hatta Berrin de cok hosuma gidiyor..sonunda kizinin ismini ne takdigina bizi haberdar et :)) ayrica hem kulaga hos geliyor hemde anlami cok hos!