kızıma isim anketi

azra mı defne mi?

• azra

OY: 21 36,2%
  • defne

OY: 37 63,8%

• Ankete Katılan
    58
Bizim cinsiyet belli değil ve eşimle birbirimize giriyorduk . O diyor defne bn azra smdi karar verdik ikiside değil Eylül :))

Cevabım azra

Canım bizde kızımızın ismini Azra koycaz gerçekten çok güzel bir isim :)

ben defne diyorum bizde eger kız olursa defne koyacagız söylemesi çok kibar kulaga hoş geliyor ama azra da aynı şekilde kulaga hoş geliyor :)

Defne tabi ki 10 sene sonra okullar Azra'dan geçilmeyecek,herkes Azra Arya Mina koyuyor :KK53:

Benim kizimin adida eylül. Herkez cok guzel ismi diyor kendi adimda elif :)
Bnm küçüklkten beri en sevdiğim isim daha çok ufaktm kızımın adını eylül koyacağım demstim. Esimde severms küçükken bunu öğrenince ikimiznde sevdiği isim olsn dedk ve ortak noktayı buldk. . Çok guzl br isim bu senede birçok kişi koyack sanirm :)) ay tabi kızsa bizm cinsiyet belli degl daha bz gelin güvey oluyorz:dondurma:

Benim kizimin adida eylül. Herkez cok guzel ismi diyor kendi adimda elif :)
Bnm küçüklkten beri en sevdiğim isim daha çok ufaktm kızımın adını eylül koyacağım demstim. Esimde severms küçükken bunu öğrenince ikimiznde sevdiği isim olsn dedk ve ortak noktayı buldk. . Çok guzl br isim bu senede birçok kişi koyack sanirm :)) ay tabi kızsa bizm cinsiyet belli degl daha bz gelin güvey oluyorz:dondurma:

İsme karar vermek ne kadar zor ya daha ben de karar veremedm :(
Defne kiralık aşktan sonra çok yaygınlaştı bence azra :)

Bende kiz olursa eylul koyucam demistim cok severim bu ismi keske kendi adim eylul olsa demistim.
:) hayirlisi

İki isimde yaygin. Cevreniz akrabaniz onemli. Bir isim az olur akrabalarda ikiser tane olur. Defneye oy verdim. Modasi hic gecmiyor. Azra bana kaba geliyor. Defne daha kibar soylenisi. Soyisminize uygunluguda onemli

Back
X