Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canımAzra ismi bence çokk güzel anlamda çok güzel ❤
Bence defneKızlar isim konusunda yardımcı olur musunuz
Bizim cinsiyet belli değil ve eşimle birbirimize giriyorduk . O diyor defne bn azra smdi karar verdik ikiside değil Eylül :))
Cevabım azra
Kızımın adı azra anlamı da çok güzel :) bn azra diyorum hatta ikinci kizim yolda ona da ada ismini düşünüyorum :)Kızlar isim konusunda yardımcı olur musunuz
Bnm küçüklkten beri en sevdiğim isim daha çok ufaktm kızımın adını eylül koyacağım demstim. Esimde severms küçükken bunu öğrenince ikimiznde sevdiği isim olsn dedk ve ortak noktayı buldk. . Çok guzl br isim bu senede birçok kişi koyack sanirm :)) ay tabi kızsa bizm cinsiyet belli degl daha bz gelin güvey oluyorzBenim kizimin adida eylül. Herkez cok guzel ismi diyor kendi adimda elif :)
Bnm küçüklkten beri en sevdiğim isim daha çok ufaktm kızımın adını eylül koyacağım demstim. Esimde severms küçükken bunu öğrenince ikimiznde sevdiği isim olsn dedk ve ortak noktayı buldk. . Çok guzl br isim bu senede birçok kişi koyack sanirm :)) ay tabi kızsa bizm cinsiyet belli degl daha bz gelin güvey oluyorzBenim kizimin adida eylül. Herkez cok guzel ismi diyor kendi adimda elif :)
Bnm küçüklkten beri en sevdiğim isim daha çok ufaktm kızımın adını eylül koyacağım demstim. Esimde severms küçükken bunu öğrenince ikimiznde sevdiği isim olsn dedk ve ortak noktayı buldk. . Çok guzl br isim bu senede birçok kişi koyack sanirm :)) ay tabi kızsa bizm cinsiyet belli degl daha bz gelin güvey oluyorz![]()
Kızına nasip olsn inslh :)Bende kiz olursa eylul koyucam demistim cok severim bu ismi keske kendi adim eylul olsa demistim.
:) hayirlisi