Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum 100 kişiye soralım bakalım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
43
İstanbul
Slm arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var....doğumuma 11 gün yada daha az bir zaman kaldı....bir kızım olucak allah nasip ederse...ama halen güzel kızımın ismi hazır değil...
Aklınızda güzel kız bebek isimleri varmı?
En son düşündüğümüz derin ada
yada şu isimler nasıl
berrak
ada
hayat
derin
ipek
masal
balım
doğa
doğa ada
adasu
berrak naz
naz berrak
derin ada
ada derin

off ya bi fikir verin bana yaaa acilll

sadece derin ya da sadece ada, ada şimdilerde çok moda olduğundan ve daha da olacağından dolayı derin :)

ben demiştim ada derin diye durucum..
ama senin adın duru değilse ben senin nickinden dolayı duruyu çok beğenmiştim..hatta kızıma düşünmüştüm..
duru derim bende..
duru ipek
ada derin

ben ela ismini çok severim.. ada çok var şu sıralarda bi de su ile biten isimler.. ilerde okul çağında bi sürü bu isimde arkadaşları olacaktır eminim :)) hayırlı olsun bu arada.. bi de melike yi de severim..

Tesekkürler arkadaslar..benim adım duru değil ama duru ismini cok begeniyordum eltim koydu kızına duru ismini o yüzden koyamam...
Aklınızda baska isim varsa sunabilirsiniz...
Kızım geldi gelicek vallahi kasılmalarda var şuanda doğuruyyommu ne ayyyy :sm_cool:ismi halen yok...bide şimdi bebişlere yakısıyor isimler ama büyüyünce hanım dediklerinde nasıl olur oda önemli mesela....
örnek
derin hanım
masal hanım
ada hanım
berrak hanım v.s

lütfennn hadi fikir verinnn

ben ela ismini çok severim.. ada çok var şu sıralarda bi de su ile biten isimler.. ilerde okul çağında bi sürü bu isimde arkadaşları olacaktır eminim :)) hayırlı olsun bu arada.. bi de melike yi de severim..

canım ela güzel isim fakat 3 ay önce ablam kızına koydu bu ismi :))
tesekkür ederim bu arada...

benim halam kızım için göndermişti bu isimleri..bende sana fikir olsun diye yazıyorum..
alara..
ada..
azra..
ahu..
bilun..
bikem..
defne..
dila..
eylül..
nisan..
idil..
lal..
lara..
nil..
neva..
mina..
sena..
serra..
tayga..

canım benim kızımın adı da zeynep duru... biz de özellikle dila duru zeynep ve elvin isimleri arasında kalmıştık...ela ve lal de kibar güzel isimler...

Slm arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var....doğumuma 11 gün yada daha az bir zaman kaldı....bir kızım olucak allah nasip ederse...ama halen güzel kızımın ismi hazır değil...
Aklınızda güzel kız bebek isimleri varmı?
En son düşündüğümüz derin ada
yada şu isimler nasıl
berrak
ada
hayat
derin
ipek
masal
balım
doğa
doğa ada
adasu
berrak naz
naz berrak
derin ada
ada derin

off ya bi fikir verin bana yaaa acilll

yanlış anlama ama derin ada diyince lakapmış gibi duryo, hiç isimmiş gibi bi görüntü yok, ben de bebeğim doğmadan önce yusuf efe mi koysam demiştim, efe lakap gibi durdu söylenişi de hiç hoş olmadı, ama kızım olursa ceylin nisar koycaktım kısmet erkekmiş :CüvCüv:

Back
X