Doğuma Hazırlık Kizima isim ariyorum bendee..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım benımde kızım olucak ah bu ısım sendromunu bı atlatamadık:D
tabıkı ısım meselesı cok onemlı..
zeynep cok guzel bı ısım ..
babanın susu demek
zeyn arapca sus demek
eb de baba ..

yada
asel:buda arapca bal ırmagı demek:D
bade de guzel ben bade koyucaktım ama badeleyen badeleyene haberınden sonra herkez karsı geldı eh dogal olarak
hevesım kursagımda kaldı:(
benım kızımın adı eda olucak galıba..
canım ıns kızlarımızın bahtları talıhlerı guzle sansları rızkları cook olur..

rabbm hayırlısıyla kucağn almayı nasip etsin...
illa değişik olsun diye kızınıza yaz koymayınn evet değişik ama o çocuğun ilerideki hayatını düşünmek gerekiyor,okuldaki durmunu kesinlikle dalga konusu:((((
kız bebeklere isim bulmka gerçekten zor bende bulamıyorum içime sinen birisim yokk
ama sana elif,ceren,zeynep,sinem,sena,berra,aybikeyi tavsiye ederim

daha kendisi olmayan kızım(hayalini kurdugum)ismi humeyra miray adı belli kendi yok :46:
bi oğlum var ama 2. biraz zor:23:

Hepinize cevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar.

Eylul'u cikardim o zaman adaylar arasindan.

Ceren hala esimin ilk tercihi:) Ama yine de senin buldugun ismi koyalim da diyor bana, ama ben bulamiyorum..

Neyse, Ela ya da Doga ismine ne diyorsunuz? Bu arada Ceren soyadimizla cok uyumlu. Ela'yi soylenisi hos diye begeniyorum, ama ayni zamanda da cok fazla sanki koyuldu bu aralar. Doga'yi de bebegimizden once cok begenirdik, niyeyse simdi oglumuza saklayalim diye dusunmeye basladik.

Baska onerilere de halen acigim, ama iki isim kesinlikle dusunmuyoruz.

Simdiden tesekkurler cevap yazan arkadaslara!

Ben ismimi çok beğeniyorum Rana hem anlamıda çok hoş
bunun yanı sıra Rayiha hem nadir hemde çok hoş
Analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inş.

eylul ismini severim, guzel bir isim. cok kullaniliyo mu bu ara bilmiyorum. bir de siz yaz diyince cagrisim yapti mevsim nasil olur diye dusundum. daha once hic dusunmemistim. :40:

eğer değişik ğek duyulmayan bi isim düşünüyorsanız yaz çok güzel

onun dışında ela ismini çok beğeniyorum ben

Yaz kelimesi fiil olarak da kullanılmasaydı çok güzel biri isim olabilirdi.Yaz deyince sıcaklığı anımsatıyo,çok şirin olurdu bence.Ama sıkıntı olur diye düşünüyorum.

Ceren..eylul de dogcak kızımın ısmı hayırlısıyla ceren olcak..:1: annem hıc sevmıo bu ısmı ama ısınamamıs bı turlu..ısım konusu zor cıdden herkesı memnun etmek zor onemlı olan anne babanın ıcıne sınmesı sahsen ıcıme cok sındıgı ıcın kım ne derse desın cerenım olcak o benım :1:

Ceren..eylul de dogcak kızımın ısmı hayırlısıyla ceren olcak..:1: annem hıc sevmıo bu ısmı ama ısınamamıs bı turlu..ısım konusu zor cıdden herkesı memnun etmek zor onemlı olan anne babanın ıcıne sınmesı sahsen ıcıme cok sındıgı ıcın kım ne derse desın cerenım olcak o benım :1:

Visualrew: Az once konulara bakarken senin de Ceren ve Eylul ismi arasinda kaldigini gordum:)

Esim cok sevdi bu ismi, bilmiyorum neden. Bence Eylul biraz daha kasvetli, ama Ceren de cok mu simarik kiz ismi bilmiyorum, bakalim gorucez. Ela ismini de cok begenirdim ama sanki bu aralar cok koyuluyor. Saglikla gelsinler de isim isin eglence kismi.

Back
X