Doğuma Hazırlık kızıma isim arıyorum kızlar bana yardımcı olurmusunuz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızımın ismi zeynep zeren...zerenin anlamı anlayışlı,kavrayışlı,zeki demek...
ismileri ne olursa olsun sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsunlar....

Allah nasip ederse haziran ayında prensesimize kavuşacağız ancak isim konusunda kararsısız...
birkaç tane var begendıgımız ama sizlerde yardımcı olursanız çok sevinirim
asel ( çok begenıyorum ama aysel diyolar )
gülce
beril (eşim istiyor)
kuranda geçen anlamı güzel olması da iyi olur ama bulamıyorumm kararsızımmm....
:nazar:

henüz bi bebeğim yok ama bi kızım olursa Gece koymak istiyorum ya da Kumsal ..belki sizin de hoşunuza gider diye paylaşayım dedim.

sanirim bi on sene sonra ortalik eslem ceylin , ve derinden gecilmeyecek.
bi aralarda kübra büsra merve cok modaydi, tabi bu bi aralar bi aralar 18 sene öncesine tekabul ediyor

Son düzenleme:
ben de yukarda belirten arkadaşlara katılıyorum
ilerde çocuğunuzla dalga geçilmesini göze alıyorsanız ona göre isim koyun
önemli olan sadece değişik olması değil
o ismi çocuğunuzun da sevmesi ve arkadaşları tarafından dalga geçilmeyecek bir isim olması
benim kızım olsa adını:
zeynep elif ayşe gökçe gibi isimlerden koyardım
senin seçtiklerinde de asel'i alınma ama hiç beğenmedim :( bence senin seçtiklerinden gülce beril ikisini birarada da koyabilirsin
Allah hayırlı evlat eylesin ve yavruna uzun sağlıklı ömürler versin

Ben de 15 haftalık hamileyim benimde kızım olacak bende hale zümra koyacağım büyük kızımın adıda hatice ebrar hale hz haticenin kız kardeşinin adı bizde iki kız kardeş olacağı için hale düşündük ebrar'ın anlamı özü sözü doğru olan anlamında zümranın anlamı ise güzel iyi ahlaklı zeki bilgili kadın anlamında birbirine uyum sağlasın diye böyle düşündük sadece benim ki bir fikir yardımcı olabilirsem diye allah herkesin bebeğini ismi ile yaşatsın ...
:49::emir_bebek:

bence farklı isimleri düşünebilirsin canım .deren buket.mina. duru.yaren.nehir

Merhaba,

Öncelikle Allah tamamına erdirsin benim bu aralar beğendiğim ve kuranda da ismi geçen harika bir isim var Ecrin...Anlamı ise Allahın hediyesi lütfu bence cok ama cok guzel bir isim...

Merhaba,

Bende 17. haftamdayım ve İnşAllah güzeller güzeli bir kızımız olacak.. İsim düşünmek gerçekten zormuş.. insan hamile olmadan evlenmeden neler düşünüyor bu olur süper diyor, iş başa düşünce o olmas bu olmas :) eşim Miray ismini beğeniyor.. ben ise Zülal.. ikimizde birbirimize hem fikir olamıyoruz... Az evvel bu konu içinde ZEREN ismini gördüm ( zeki anlayışlı ).. o da hoşuma gitti.. bu forumu seviyorum hayatımın her evresinde yardımcı olabilecek insanların fikirleri var.. bende sizi takip ediyorum şu an isim konusunda :)

prensesimin ismini inci koymaya karar verdik nasıl ?
:nazar:

İnci çok güzel bir isim küçük prensesinizede çok yakışacaktır eminim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X