Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum..Özce mi? Melina mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

FONDILYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
202
1
96
İzmir
Merhaba arkadaşlar.. Hamileliğimin 35. haftası bitiyor ve ben isim konusunda çok kararsızım. ÖZCE babası ve benim isimlerimizin ilk hecelerinden oluşuyor. Anlamı da adında saklı Özce, Özünde anlamına geliyor. MELİNA ise yunanca da Balım anlamına geliyor. Acil yanıtlarınızı bekliyorum.Sevgiler...:CüvCüv:

Merhaba arkadaşlar.. Hamileliğimin 35. haftası bitiyor ve ben isim konusunda çok kararsızım. ÖZCE babası ve benim isimlerimizin ilk hecelerinden oluşuyor. Anlamı da adında saklı Özce, Özünde anlamına geliyor. MELİNA ise yunanca da Balım anlamına geliyor. Acil yanıtlarınızı bekliyorum.Sevgiler...:CüvCüv:
Söyleyeceklerim seni kırmasın ama, Özce bana sanki bir lazın "Özge" demesi gibi geldi :1no2:
Melina ise yunan ismiymiş, yani öyle mi? Ben tercih etmezdim başka seçenek yok mu benneyaptımki

Melina yunanca balim veya ballim anlamina geliyor dogru zemuszemus ozce'ye bisey diyemiycem uzerinde biraz daha calisin bence karar sizin siz ne secerseniz ..bende senin fikrine yakin bir isim dusunuyorum benim bir oglum daha var ismi emre benim ismim s'harfi ile basliyor esimin ise a harfi ile biz asel ismini dusunduk ..guzeldir.. neyse bebis sizin sonucta ..
sevgilerimle..

bence de ikisi kulağa hoş gelmiyor
sanki biri özge ye özce diyor gibime geldi kafamçokkarıştı

ısimlerinizin heceleriyle koyduğunuz hiç bir anlamı olmayan ismi çocuğunuz ömrü boyunca taşıyacak anlamı güzel olan bir isim seçseniz daha iyi olur bence...

ArkadaŞlar yorumlarınız ıÇın Çok Çoookk teŞekkÜr ederım.
Son dÖnemde bız de babasıyla melına ya daha yakın duruyoruz zaten.
Ne zor ıŞmıŞ ınsanın kendı bebıŞıne ısım koymak..
Ahhh ah..

amonra yorumun için çok saol.. gülce bir tanıdığımın kızının ismi olduğu için düşünmemiştim..

Bence de Özce biraz Özgenin söylenememiş hali gibi,Melina da fena değil.
Karar tabiki de sizin yinede.
Sonuçda insan bütün isimlere söyleye söyleye alışıyor.

ikinizin başharfinden anlamlı bir isim çıkması şans ve çok hoş ama bence Melina kulağa daha güzel geliyor

Back
X