kızıma isim arıyorum yardım lütfen

kızlar benim bir derdim var kızıma isim bulamadım hala yardımcı olabilir misiniz?

Bu ara o kadar çok isim arayan görüyorum ki ve yanlış anlamayın değişik isim arama çabaları beni üzüyor bende bir anne adayı olarak söylüyorum ki çocuklarımıza değişik isim değil onu güzel anabileceğimiz ahirettede isminin anlamıyla çağırabileceğimiz isim olmalı. Benim fikrim böyle.
Ama çok güzel isimler var.
Yıllar boyunca yaşlanmayan anlamı güzel olan.
İsra
Esra
Azra(Bir gün kızım olursa istediğim bir isim)El değmemiş demek
Lara
Hanne(Hz. Meryem in annesinin ismi)
Ahsen
Ayça
Beril
Vsss

Ebrar
Öykü
Neva
Berra
Berre
Erva

çok teşekkürler kızlar fikirleriniz için

nehir
nazlı
özge
zeynep
gibi gibi

ALLAH cc bağışlasın yavrunuzu.

Melek yada Meryem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok sağolun hanımlar ben de zeynep istiyordum çocukluğumdan beri ama şimdi en yakın arkadaşımın kızının adı zeynep koysam ayıp olur mu acaba bi de yanına duru eklesem

birce - ada - elisa - derin -ayşe de aklımda olan isimler

Hicte ayip olmaz arkadasim. Dunyada ki tek zeynep o mu?

Herkese ayri yakisir isim...

Kalbinden geçeni koy canım benim Zeynep geçiyorsa onu koy duru da çok güzel bir isim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla isime şimdiden karar verin kızlar, ben hep o kararsızlığı taşıdım, bebek doğdu isim yok, bebeğimiz doğduktan 7 gün sonra zeynep ismini verdik, çünkü peygamber efendimiz 7 gün içinde isim koymanın uygun olduğunu söylemiş ben simdiden 2. çocuğum için isim düşünüyorum, hernekadar hamile olmasamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…