Merhaba arkadaşlar...bebeğimize isim arıyoruz zaman kısaldı ama tam anlamıyla karar veremedik.eşim Begüm istiyor oldukça da ısrarlı ama hala net değil kararımız.begümün yanına ikinci bir isim ne olabilir dersiniz?ya da başka önerisi olan var mı? Begüm erva nasıl sizce ...
Merhaba arkadaşlar...bebeğimize isim arıyoruz zaman kısaldı ama tam anlamıyla karar veremedik.eşim Begüm istiyor oldukça da ısrarlı ama hala net değil kararımız.begümün yanına ikinci bir isim ne olabilir dersiniz?ya da başka önerisi olan var mı? Begüm erva nasıl sizce ...
Begum ismi cok guzel ama Erva ismini ben de begenmiyorum.Cok kaba ve anlam olarak erkege daha uygun.Begum un butun naifligini bozmuş.Benim onerim tek basina Begum cok guzel.Anlam olarak da guzel bir anlami var.Illa ikinci isim olacaksa;
İnci Begüm
Defne Begüm
Öykü Begüm
geldi benim aklima.
Artık bu cift isimler hoşuma gitmiyor benim.neden ikinci bi isme gerek duyuyorsunuz ki begüm guzel iste.bengü de olabilir.erva kulağıma hiç hoş gelmedi.begenmedim :/