Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

feri33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
3
1
1
42
Merhaba arkadaşlar...bebeğimize isim arıyoruz zaman kısaldı ama tam anlamıyla karar veremedik.eşim Begüm istiyor oldukça da ısrarlı ama hala net değil kararımız.begümün yanına ikinci bir isim ne olabilir dersiniz?ya da başka önerisi olan var mı? Begüm erva nasıl sizce ...

Begüm Erva güzel olmuş bence

İki isimde gayet uyumlu olmuş ama. Esasında erva erkek ismi yiğit cesur adam demek.

Begüm güzel isim ama Erva ismini cidden hiç beğenmiyorum. Oldukça kaba bir isim.

Aslı Begüm
Begüm Eda
Begüm Ayçin
Begüm Esra

Begüm Erva kulağa hoş geliyor ama daha guzel isimler var ne bilim ben pek sevemedim.Gulru,Efsanur,Azra,Cansu..

Neden sadece begüm değil, bence çok güzel bir isim...

begüm güzel. ervayı beğenmiyorum hiç çok kaba geliyo bana sanki kelime yarım kalmış gibi

Güzel önerileriniz için tşk ederim.begümle uyumlu isim önerilerinize açığız

Begum ismi cok guzel ama Erva ismini ben de begenmiyorum.Cok kaba ve anlam olarak erkege daha uygun.Begum un butun naifligini bozmuş.Benim onerim tek basina Begum cok guzel.Anlam olarak da guzel bir anlami var.Illa ikinci isim olacaksa;
İnci Begüm
Defne Begüm
Öykü Begüm
geldi benim aklima.

Artık bu cift isimler hoşuma gitmiyor benim.neden ikinci bi isme gerek duyuyorsunuz ki begüm guzel iste.bengü de olabilir.erva kulağıma hiç hoş gelmedi.begenmedim :/

Erva söyleniş olarak hoş gelmiyor. Ama Begüm’ü de sevmiyorum.

Kız isimlerinden hoşuma gidenler

Defne
Zeynep
Ela
İdil
Hazal
Esin

Begümün önüne değil de sonuna önerelim:). Begüm .... şeklinde .. güzel fikirleriniz için tşk ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…