Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
anlamı güzel dile kolay gelen kuran da geçen bi kız ismi arıyorum eşim ve benim aklımda zehra,sevde,buglem,cemre,nehir,hazal var ama karar veremiyoruz sizden de isim alabilirmıyım
ben oyumu durudan yana kullandım benim kızımın adı da duru..
adıyla müsemmba çok uyumlu ve uslu bi kız..bunu öğretmenleri ve tanıdıklarımız da söylüyr..
bi arkadaşım duru adında tanıdığı tüm kızların açık tenli kumral veya sarışın olduğunu söylemişti
benim kızım da öyle..
ancak çok var bu isim..ben bu ismi koyarken de çok vardı..ama ben aldırış etmedim bu duruma..
ala ve alin i hiç değerlendirmek istemiyorum bile..
asel anlam olarak güzel ancak Aysel ile karıştırlabilir..
naz ı ise ben olsam hiç düşünmem bile..yakışmıyr bence..anlamı sığ..
tabiki senin kararın önemli sonuçta..ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn..
ben de 2.kızıma hamileyim duygu olacak minik kızımın adı..
anlamı güzel dile kolay gelen kuran da geçen bi kız ismi arıyorum eşim ve benim aklımda zehra,sevde,buglem,cemre,nehir,hazal var ama karar veremiyoruz sizden de isim alabilirmıyım
Benimde kızım olacak ve çok araştırdım kızlar.Hem dini bir isim olsun istiyorduk hemde üzerimize düşen isim koyma işini en güzeliyle yerine getirelim istedik eşimle.Ve biz azra koyacağız. Ama tavsiye edebileceğim başka isimlerde var yazayım fikir olur sizede..
AZRA:medine'nin diger adı,hz.meryemin diger adı,Basılmamış kum tanesi,sevgili yar..
AHSEN=HÜSNA:çok güzel,pek güzel olan..
ERVA:temiz ahlaklı çok güzel genç,yiğit,cesur,peygamberiimizin halası..
SARE:saf temiz hz.ibrahimin hanımı..
DİLRUBA:gönül alan..
LAMİAarlak,parlayan...
RANA:iyi,güzel,hoş,pürve revnak olan..