Doğuma Hazırlık kızıma isim AZRA mı Serra mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
azra,azrail der gibi olduğundan benim sıcak bakmadığım isimlerden
bir de o kadar çok konuluyor ki...

Bir arkadaşım ikiz kızlarına azra ve serra isimlerini koydu,Azra çok yaramazmış,Serra uslu.benim kızımın adı Nehir, o da çok yaramaz:)

Bi dizide isimle alakalı espiri yapmışlardı Azra ile ilgili. Azrail diye.. O güne kadar benim hiç aklıma gelmemişti öyle bir ek getirmek. Sonra azra isminden soğudum :1: Bence serra daha kibar. Yiğenim var berra isminde çok kibar ve uslu bi kız.

Serra daha güzel

serra bi arkadaşımın kızı habire zehra anlıyodum ilk başlarda
azra da bi aile dostumuzun 1 yaşında kızı
çok afacan tatlı dilli zilloş bi şey
o sebeple azra bana daha sempatik geliyo:emir_bebek:

serra ismi çok hoş. bı ogretmenım yenı dogan kızına zeynep serra ısmını vermıştı.

Serra hem söyleniş, hem anlama hem de estetik açıdan daha kötü bence. Azra'yı da azraille özdeşleştirdiklerini ilk kez burda okudum. Alakasız bence... Azra daha şık. Daha kolay soyleniyor. Daha yumuşak... Serra derken o R'ler beni yoruyor valla :D

azra benım kızımın ismi 8 yaşında banada diyorlar azrail gibi ne bicim isim diye ama tınlamıyorummm ben AZRA diyorumm
:nazar:

Serra diyemez insanlar cok bilinen bir isim de degil, SERA gibi..

Yorucu bir isim SER-RA.. iki r yan yana olmuyor..

Azra da aslinda güzel ben Azraille hic iliskilendirmemistim ama bu saka tavan yaparsa ilerde okula gidince böyle dalga gecilebilir..

Daha degisik isimler aramaya devam edin derim :)

Ama yok illa söyle birsey derseniz de AZRA

Kesinlikle Serra! Azra ismini pek sevmiyorum ben, nedense bana da hep azrail kelimesini cagristiriyor.

Esra, Zehra, Nevra isimlerini de düsünebilirsin.

Back
X