Doğuma Hazırlık Kizima isim bulalim ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Şuna dikkat ettim burada bir takım isimler konuşuluyor tercih edılıyor yada öneriliyor çevremizin burada kullanılan bazı isimlerden haberi bile yok bız nekadar yaygın oldugunu düşünsekte o isimler burada konu oluyor yaygın olarak,bazı isimlerde tam tersı cevrede cok var isim düşünürken çevreyi ele alın sadece burayı bir ölçü olarak almamak lazım:KK51:

Hangi kaynakta geciyor?
Internet deme ama.

Ayrica arkadaslar yeter artik cocuklariniza sare ismini koymayin. Cevremde en az 6 sare var tamami bu sene dogdu. Digerlerini saymiyorum bile. Kime sorsam "sare koyduk". Tamam guzeldir begenmissinizdir de artik b.ku cikti. Bundan 2 sene onceye kadar neredeydi bu isim? Artik sare duyunca daral basiyor. Yapmayin etmeyin...
Aynen dediginiz gibi oldu Sare ismi.. Defne de ayni sekilde..
Kizima Sare ismi koydugumda ikinci bir defa tekrarlatip soruyorlardi. Duyulmamisti.. Bir kisiden bile duymamistim.. Herkes karsi cikmisti koymama.. Bir kisi bile begenmemisti.. Nufusa yazdirirken arada ğ yok diye tembihledik :))) son bir sene icerisinde patladi isim.. :)

Zevk meselesi..
Tercih meselesi..
Ben de isterim ki cocuklarimin isimleri, cevrede cok fazla kullanilmayan isimlerden olsun..
Bir de icine sinme meselesi var ki...
Bence cok onemli..
En cok icinize sinen ismi koyun..
Anlami da guzel olsun tamamdir..
Yorumlar cok kafa karistirici..
Soylediginiz isimlerden Esila en sevmedigim isimlerden.. Azra ve Eylul isimlerini cok begenirim. Hazan'i da begenmiyorum..
Kizlarim Ayse Sare ve Elif Asya..
Ikinci kizima Azra'yi cok istemistim ama esime begendirtemedim.. :)
Hayirlisi olsun bakalim..

Bir kızım var 6,5 yaşında adı Rüya ❤ Cumartesi ikinci prensesimiz doğacak inşallah onun ismi de Ada olacak kısmetse. Ablamız seçti ismini bizde beğendik. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah...

Ben de begendigim isimleri yazayım belki yardımcı olur ; Hüma , Yağmur , Rüya , Ela.

Nare koy ☺️. Sefirin kızı filminde duydum hoşuma gitti ve nadir isimlerden iş. Anlamı da güç kuvvet demekmiş.
Degılse Zeynep Aslı koy derim favorilerim.

Ben İpek koydum kizimin adini.Dusundugumuz diger isimler Selin ve Melisa idi.Sizin soylediginiz isimler arasindan Eylul guzel.Sizin icin anlami olmasi daha bir guzel..

Merhaba kizlar 14 haftalik hamileyim kizim olucagini ogrendik ogrendigimizden beri bi isim telasina kapildik birini bulunca digeri kafamizi karistiriyo suana kadar bulduklarimiz hazan, esila, asel, azra bi ara eylul koymayi dusundum esimle eylul ayinda evlendigimiz icin ama sonra herkesin banel demesiyle kafamiz yine karisti :) eski konularda isim konularini cok buldum ama cok eski zaman oldugu icin pek begenemedim sizin kizinizin adi ne veya olsa ne koyardiniz yardim eder misiniz bize esimle bekliyoruz
Erva

Back
X