kızıma isim bulamadım hala :(

en güzeli sizce hangisi ?

• iclal rana

OY: 1 14,3%
  • ikbal rana

OY: 1 14,3%
  • aybüke rana

OY: 0 0,0%
  • yagmur rana

OY: 0 0,0%
  • elvin yüsra

OY: 5 71,4%

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

ecrinayaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
126
0
96
İstanbul
aybüke rana
iclal rana
ikbal rana
yagmur rana
elvin yüsra
hangisi sizce?
veya başka isim önerisi olan ???

Son düzenleme:
bence elvin yüsra.. nacizane kendi fikrim..

uzun zamandn beri adı ne olacak diyenlere elvin yüsra diyoru ;
neeyyy evim mii?? yok şu muuuu yok bumuuu aldıqım tepkilere sinir oldum herkes baska bişey anlıyor bende o yüzden değiştirmek istedim bu isimlerin dışında da önerileriniz varsa bekliyorum kızlarrr

uzun zamandn beri adı ne olacak diyenlere elvin yüsra diyoru ;
neeyyy evim mii?? yok şu muuuu yok bumuuu aldıqım tepkilere sinir oldum herkes baska bişey anlıyor bende o yüzden değiştirmek istedim bu isimlerin dışında da önerileriniz varsa bekliyorum kızlarrr

ona buna bkma sen bence.. benim hoşuma giden şunlar; ada, arya, beliz, beril, ılgın, idil, izlem, öykü, verda, yaren....:42:

anketin olrk elvin yüsra ..daha başka dersen..ELMİRA NAZ .ESİLA,ECRİN,ELİF ADA ,BUĞLEM,TUANA,CEYLİN.

canım isim konusu gerçekten uzun zaman alıyo bizde aylarca düşündükten sonra esma gülce koymaya karar verdik daha doğrusu babamız öyle istedi:))bizide eleştirenler oldu gülce neymiş diye ama sonuçta onlar bizim kızımız kötü bi manası olmadıktan sonra içimize en sinen ismi koymamız lazım:))

canım isim önerisinde bulunmayacağım ama şunu söyleyeyim 27 yaşındayım ve hala ismimi pek çok kişiye kodlayarak anlatabiliyorum buna rağmen inatla kendilerince ismimi uyarlayan insanlar var söylemedikleri gerekçesiyle.ama sonuç olarak ben ismimi seviyorum hatta böyle olması hoşuma bile gidiyor çoğu zaman.onun için kim ne derse desin sizin hangisini beğendiğiniz önemli bence

kız kardeşim de zorlanmıştı isim konusunda sanırım kız cocukta daha bi zor oluyor :) gerçi benim kızım olsaydı ismi hazırdı ELİF TUTYA olucaktı Rabbim bana erkek bebek nasip etti :) Elif Tutya yı öneririm :)

bu arada saydıgın isimlerden elvin yüsrayı beğendim...

Back
X