Doğuma Hazırlık kizima isim bulamadimm yardim lutfenn...!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elanur10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
13
0
36
Almanya
selam arkadaslar ...

bebeqime isim ariorum ama bi turluu bulamadim yardimci olursaniz sevinirim :87: kizimin ismi Elanur ikincide kiz ama bi turlu karar veremiorum sonunda nur olmasini istemiorum uygunda olmasina gerek yok:44: sadece anlami gusel ve kulaga hos gelenn isimler olsaa sewinirim dusunduklerim :97:

yagmur-berra-belinay ama malisef esime begendiremiorum yorumlarinizi bekliorum

ben şuanda 8 haftalık hamileyim bende kız istiyorum inş içimize öyle doğuyor :))

biz kızımıza isim olarak ecrin(Allah ın hediyesi) setenay(gözümün nuru) ecrin setenay koyacazinş kız olursa önce sağlıkla dünyaya gelmesi tabikii

canm aklıma gelen ilk isimler
hüma-azra-ceylin-ecrin-ceylinaz-asude-süeda-defne
Rabbim nasip eder benimde bi kızım olursa çağla düşünüoruz bizde

tebrik ederimm canim hayirlisiylaa saqliklii bi sekilde kucaqinaa alman dilegiylee guzel isim ecrin ama manasi ALLahin hediyesi deilde ucret anlamini tasior die duymusdumm ama kulaqaa hos geliorr isim konusundaa cok kararsiz kalio insan benim 4 haftam kaldi doguma halenn durmadan ismii deisio bu gidislee bebeqim isimsizz olarak dunyayaa gelcekk

canm aklıma gelen ilk isimler
hüma-azra-ceylin-ecrin-ceylinaz-asude-süeda-defne
Rabbim nasip eder benimde bi kızım olursa çağla düşünüoruz bizde

hayirlisiylaa insAllahh

gusel hos isimlerr süeda ve ceylinn hosuma gittii kulagaa hos gelio .. begendiklerimee bi yere yazip cekilis yapmakdan baskaa carem kalmio cok gusel isimler duyuyorumm burdaa hanqisii cikarsaa kizimin sansinaaa:44:

NEYİR Işıklı,aydınlık,parlak
SEÇİL Benzerlerinden üstün olup 'en iyi' diye ayrılmak
SELEN Haber,müjde
YAREN Arkadaş , yakın
AFRA: Ayin 13.Gecesi, afra binti ubeyde;sahabe hanımlarından
BENGİSU: Ebedilik,ölümsüzlük veren su
CEYLİN: Cennetin kapısı, cennete açılan kapı.
EBRAR: (Ar.) Er. 1. Hayır sahipleri
ESLEM: Allah'a tesim olmak anlamında
İREM: (Ar.) 1. Cennet bahçesi.
MİRAY: (Fars.) Ka. - Ayın ilk günleri
NİSA: Kuranı kerimin 4. suresi anlamı kadın
RANA:Güzel göze hoş gelen
RAVZA: Suyu yeşilliği bol olan yer bahçe
SARE af temiz
TUANA: Cennete düşen ilk yağmur damlası

tatlım senin için beğendiğim isimleri ekledim..bunlarda da düşünebilirsin

selen'in diğer anlamı:sır tutan,sırdaş

bence BADESU çok qüzel ama anlamı bilmiom bide irem ismi wardı iremsu ismi daha qüsel cnm

bi gün evlenirsem ve çocuğum olursa NEFES vermek istiyorum adına.sen de düşün istersen.çok da anlamlı bence.evlat nefes kadar değerli bence...

tanem ismi nasıll benm de kızım olcak bnde tanem düşünüorum ama yinede en iiyisini eşinle karar vermen

bende bakıyorum aslında isim ama daha karar veremedim
küçüklüğümden beri kızım olursa kübra koycam diyordum ama yanına baska bir isim bulamadım.
yaren,sara,rana,irem,ecrin,azra,begüm,berra,beril.

Almira fena değil. Zümra akıllı kadın demek. Belemir Peygamber çiçeği demek. Bunlar fena değil bence.

Bu konularda bende cok kararsizim..

Ben kiz ismi olarak Masal ismini begeniyorum
Ama yapmacik geliyor bazilarina

Cok guzel ama cesaret edip koymak lazim

Tabii kiz olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…