Doğuma Hazırlık Kizima isim bulamiyorum :/

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bestdream

Mutluluk Sebebim 2 oldu
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.587
43
113
Fransa
bende isim aramaktayim ama koymayi du$unmedigim isimler bunlar ;Ecrin, cemre, aleyna, elif, zeynep, alya, eylul, nisa, melis

...ve icinde I, $ ve R harfi olmayan isimler onerirseniz iyi olur çunku fransada yasiyorum o harflerini kullanmiyorlar

yardimlarinizi bekliyorum :31:

Son düzenleme:
miray,begüm,ecenaz,sudenaz,ırmak,alara,seben,alyanaz,tuğsem,görkem,koşanay,pırıl,kıvılcım,yekta,zümra,yüsra,neslişah,berçem,

ben kızıma BELİNAY adını koydum. anlamı cennetteki peygamber çiçeği
birde AZRA var temiz tertemiz anlamlarında dahabir çok anlamı var.
nette araştırma yap bende çok zor karar vermiştim. en güzel anlardan birtanesi bence bu isim bulma işi.
Sağlıklı sıhhıyatlı kucağına alırsın inşiallah bebişini:34:

yazdiklarin icinde Zeynep, Elif ve Alya yi begendim en cok

onlar guzelde ben o isimleri dusunmuyorum dedim :107:

ben kızıma BELİNAY adını koydum. anlamı cennetteki peygamber çiçeği
birde AZRA var temiz tertemiz anlamlarında dahabir çok anlamı var.
nette araştırma yap bende çok zor karar vermiştim. en güzel anlardan birtanesi bence bu isim bulma işi.
Sağlıklı sıhhıyatlı kucağına alırsın inşiallah bebişini:34:

amin insallah, gunlerdir arastiriyorum internette elizan koymayi istiyorum baska secenek bulamazsam

tatlımmmmmm şimdi gördüm konunu :1:
Benimde nacizane sevdiğim isimler KAYLA,DERIN,EYLÜL,HAYAT,MASAL,MİNA,ADA,ILGIN,İKRA,,İHYA,EKİN,BADE,ASEL,NERİS şimdilik aklıma gelenler bunlar canım yine gelirse yine yazarımm :9::9::9:

ada, anka, asya, destan, dora, elvin, izgi, izel,mai,mavi, sevi, tulca, ulya, umay...insanın adı ne olursa olsun onu kendisi güzelleştirir diye düşünüyorum

Back
X