Doğuma Hazırlık kızıma isim konusunda kararsızım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

runoade

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
24
0
16
Tekirdağ
allah nasip ederse 5 aralıkta kızım doğacak ama hala isim konusunda kararsızım eşim almina ismini çok istiyor bana da yabancı isim gibi geliyor.
süeda, karaca, ela mina , nisa nur, almina.
bana yardımcı olun sizde isim önerin.

Benim için isim kolay söylenmeli...
süeda, almina söylenişi garip geldi

karaca bana isim gibi gelmedi aslında porselen markasını çağrıştırıyor

ela mina
Kızım olursa ela düşünüyorum bende...Ama ela ve mina yanyana iyi durmamış sanki

nisa nur
bence nisa ismi güzel.

Söyledikleriniz arasında ben Almina'yı beğendim sadece Mina da olabilir

teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için almina olucak heralde ismi ama bu ara almila da hoşuma gidiyor anlam olarak

bu ara da bebiş karnımda ters dönmüş başı yukarda ayaklar aşağıda sanırım sezeryan olucam 10 gün sona doktora gidicem bakalım dönücekmi eski halina

teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için almina olucak heralde ismi ama bu ara almila da hoşuma gidiyor anlam olarak

Almila daha güzel. Almina yabanci bir isim gibi.. yani anlamindan tam emin olmadigimiz isimler koymamaliyiz bence.
Almila ise öz Türkçe bir isim.

bende yeni evliyim henüz hamile falan değilim ama kısmet olursa kızım için hep almina, almila isimleri gidip geliyordu kafamda en sonunda anlamı güzel, söylenmesi kolay armina yı buldukk kızım olursa hayırlısıyla adı bu olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…