Kızıma isim konusunda yardıma ihtiyacım var

kmehtap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
2.436
0
116
43
Samsun
Allah kısmet ederse Şubatta doğum yapacağım ve bir kızım olacak
herşeyini hazırladık odası giyimleri vs.
fakat isim konusunda tam net bi karar veremedim aklımdaki isimleri sıralıyorum
kısa söylemesi kolay çok sık rastlanmayan isimleri seviyorum

favori isim en başından beri
Nilay: Ay gibi parlak (fakat eşim hiç duymamış tuhafına gidiyor)

sonrasında
Gülin: Güzel, Zarif
Melda: Genç, Körpe
Rana: Güzel, Göze hoş görünen
İdil: içten gelen saf aşk
Belma: Yumuşak, Sakin, Telaşsız

diğer çocuklara uygun koy bence benim büyük kızın adı hilal küçük feyza küçüğü hande koymadığıma çok pişman oluyorum

bence de içlerinden en güzeli Nilay,en anlamlısı da..benim hoşuma giden diğer isimleri de yazsam ayıp olur mu:17:
tanem
liya(sabrın en güzeli)
ceylin (cennetin kapısındaki görevli melek)
gülse
cemre
bunları da çok beğeniyorum,nacizane öneri:16:

bir düzeltme yapmak istiyorum. idil, pastoral şiirin(doğa şiiri) bir türüdür. çoban şiiri demektir.
gülin ise gül gibi demektir.

ben kızım olursa adını nil koyacağım bir bayana çok yakışan bir ad nil hanım dicekler valla çok hoş gliyor bana nilaydan daha hoş naçizane:1:

mrb benimde kızım olacak 36. haftamızdayız bizde çok zorlandık ama en sonunda BENGİSU olmasına karar verdik anlamı(insana ölümsüzlük verdiğine inanılan su)bence içlerinden GÜLİN güzelmiş

ben de 33 haftalık hamileyim ve isim konusunda çok zorluk yaşadık biz de.. seni çok iyi anlyıorum o yüzden.. hala da net karar vermedik ama en azından seçeneklerimizi 4 e düşürmeyi başardık :)
defne
melis
zeynep sare
liva nur
bu dört isimden birisi kızımn adı olacak inş. ve sanıyorum kura çekicesss :)))))

ben de 33 haftalık hamileyim ve isim konusunda çok zorluk yaşadık biz de.. seni çok iyi anlyıorum o yüzden.. hala da net karar vermedik ama en azından seçeneklerimizi 4 e düşürmeyi başardık :)
defne
melis
zeynep sare
liva nur
bu dört isimden birisi kızımn adı olacak inş. ve sanıyorum kura çekicesss :)))))

melis ve defne çok güzel benim yakın çevremde var olmazsa bende bunları çok seviyorum

evet isim listemiz ikiye düştü sonunda eşim Nilay veya Gülin dedi şimdi iki ismin arasında gidip geliyoruz

Back
X