Doğuma Hazırlık Kızıma isim konusunda yardımcı olurmusunuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

prensesime isim konusunda yardım eder misiniz

• beril

OY: 49 27,8%
  • berin

OY: 7 4,0%
  • sezin

OY: 11 6,3%
  • selen

OY: 21 11,9%
  • mira

OY: 28 15,9%
  • ipek

OY: 39 22,2%
  • eda

OY: 21 11,9%

• Ankete Katılan
    176

leegorkemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
1.827
0
116
İzmir
Arkadaşlar eşim de ben de isim konusunda çok kararsızız. Yardımcı olur musunuz?

Aslında Duru koyacaktık ama o kadar çok var ki Duru bebek. Vazgeçtik biz de

canım beimde tercihim berilden yana birde fikir olsun diye söliyim dedim benim kızım olsaydı berra yıda düşünüyordum çok hş br isim bence...

canım beimde tercihim berilden yana birde fikir olsun diye söliyim dedim benim kızım olsaydı berra yıda düşünüyordum çok hş br isim bence...

evet ben de düşündüm çok da beğendiğim isim ama çevremde baya bir telaffuzunda zorlananlar olduğu için onu da eledim. r'leri çok baskılı söylüyorlar

canım BERİL in anlamı arınmış,aklanmış demekmiş.anlamıda çok güzel yaaa.Bizde düşünmüşük bir ara Berili hatta dur yeniden gündeme getireyim ben bu ismi:9::9:

sağol canım.hepimizinki adıyla sağlıkla yaşasınlar.umarım biran önce karar verirsin ben istediginiz isimleri yazın kura çekin :90:

ayy merak etme onu da yaptık:33:ama şöyle oldu eşim de 1 tane çekti ben de. sonra 1 er tane daha sonra 1 er tane daha derken hepsini çekmiş olduk:76::86:

berili oyladım cnm..diğer isimler ya çok var yada söylenişi çok çekici gelmedi bana..ismi ne olursa olsun kendi sağlıklı uzun ömürlü olsun inş..

Back
X