Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alynın modasi gecti biraz. Diğer isimler çok guzel ben de zor karar verdim.Bir türlü karar veremiyoruz. Oy verir misiniz sizce hangi isim güzel :)
Alynın modasi gecti biraz. Diğer isimler çok guzel ben de zor karar verdim.![]()
O da guzel isim benceTeşekkür ederimeşim narin koyalım diyorda benim aklımdaki isimler bunlar
![]()
O da guzel isim benceben de her seyi begeniyorum galiba
![]()
Arya ,Ayza ,Ayla 3üni de çok severim.Yok mu başka fikir verecek bekliyorum :)
En son bende kuraya koycam sanırım :))Arya ,Ayza ,Ayla 3üni de çok severim.Pek bilindik değil ,
Biz de beğendiğimiz her ismi yazdık kura çektik ve Güneş olduOlmadı seçtiklerinizle siz de kura çekin
![]()
Narin aslında kulağa hoş geliyor ama iste ister istemez kararsızlık oluyor acaba mı diyorum :)Alya ve Ada en sevmediklerim..
Doga ismini çok severim..
Öykü de aslinda cok begendigim isimlerden, fakat cok fazla koyan var. Galiba sıkıldım..
Nehir de eh işte.. Daha güzel isimler var..
Ben "Doğa" veya "Narin" arasında tercih yapardim kesinlikle..
(Ilke, Idil, Ipek, Melis, Günce, Deren, Beste, Neva fikir olsun)
Ben oyumu Doğa ya verdim ama Narin bu seçeneklerin hepsinden güzel bence.Oyku anlamsiz bir isim ve çok yaygın kullanılıyor.Her 3 bebekten birinin adı neredeyse Öykü.Ada tek başına çok sade ve anlamsız geliyor.Yanina bir isim daha istiyor.Alya anlam olarak hepsinden güzel,benim de dusundugum bir isimdi ama söyleniş olarak içime sinmemisti.Nehir de çok var.En guzeli Doga.Teşekkür ederimeşim narin koyalım diyorda benim aklımdaki isimler bunlar
![]()