Doğuma Hazırlık Kızıma isim.. Öykü mü, Masal mı???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

helenixx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
3
0
36
Tekirdağ
Merhaba kızlar,

Tam 31 haftalık hamileyim. Hamileliğimin başından beri sizi takip ediyorum ama katılmak henüz aklıma geldi :)

Kızıma isim koymakta kararsızız, bir de sizin fikrinizi sormak istedim... Eşim de ben de Öykü - Masal arasında gidip geliyoruz... Sizin de önerilerinize açığız.

Ayrıca Öykü - Masal tanıdığınız çocuk var mı? İsmin insana kattığı bir anlam olduğuna inanıyorum. Mesela şimdiye kadarki tanıdığım Arda'ların hepsi çok yaramaz. Çevremde Öykü ya da Masal adında kimse yok - etkilenmediğim için de karar veremiyorum. :)))

Yardımcı olursanız sevinirim, çok teşekkürler...

13 haftalık hamileyim cinsiyetini henüz öğrenemedim ama övünç adında bir oğlum var. Kızım olursa övgü yada öykü isimlerini düşünüyorum . Masal ismini hiç duymadım, hayırlı olsun karar sizin.

İlkokulda bir öğretmenimiz vardı kızının adı Öykü'ydü mız mız bişeydi. Masal ismi çok daha güzell, hayırlı olsun. :)

Masal daha hos geliyor kulaga,nedense öykü ismini sevemedim ben..hayirli dogumlar.

Öykü ismini duyuyoruz ama Masal ismini daha hiç kimse de duymadım.
Bence Masal daha hoş. =)
Hayırlı olsun, bebeğinizi sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucağınıza alırsınız insallah.

bence masal güzel isim.Allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Masal........................

Amin kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler :)
Hala karar veremiyoruz, babamız Masal istiyor ama... Bakalım, şimdilik Masal gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…