Doğuma Hazırlık kızıma isim....oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma isim

• sude naz

OY: 53 17,7%
  • asya naz

OY: 34 11,4%
  • sera naz

OY: 3 1,0%
  • hira naz

OY: 26 8,7%
  • tanem

OY: 97 32,4%
  • alya

OY: 86 28,8%

• Ankete Katılan
    299
  • Anket Kapalı .
bebeğiniz hayırlı olsun.ankete göre tanem olacak gibi ismi... yalnız sakın naz lı bir isim koyma kız çocukları zaten nazlı oluyo iyice nazlı bir kızın olur:)
hayırlı doğumlar arkadaşım Allahım bir avazda kurtarsın..

bebeğiniz hayırlı olsun.ankete göre tanem olacak gibi ismi... yalnız sakın naz lı bir isim koyma kız çocukları zaten nazlı oluyo iyice nazlı bir kızın olur:)
hayırlı doğumlar arkadaşım Allahım bir avazda kurtarsın..

sağol canım benim...amin...:16:

ben Alya'yı oyladım.Anlamı da güzel gök sema yüksek yer anlamında.farklı da bir isim.
Tanem ismide güzel ama sadece özel kişiler için tanem birtanem olmak ister insan :D ama yinede güzel bir isim.
bnm de kızım olucak cnmm inşş. 31. haftadayım. ben de ADA düşünüyorum nasıl sence ? kısa ve öz bir ismi olsun istedik.

ben Alya'yı oyladım.Anlamı da güzel gök sema yüksek yer anlamında.farklı da bir isim.
Tanem ismide güzel ama sadece özel kişiler için tanem birtanem olmak ister insan :D ama yinede güzel bir isim.
bnm de kızım olucak cnmm inşş. 31. haftadayım. ben de ADA düşünüyorum nasıl sence ? kısa ve öz bir ismi olsun istedik.

sağol canım...maşallah size de canım...Ada bir arkadaşımın kızımın ismi bence o da çok hoş benim dikkatimi çekmişti bu isim...:16:

canım isimlerin güzel ama sadece bir tavsiye naz benim de çok hoşuma gidiyor ama inan isim karekteri etkiliyor sonra çok nazlı bir kızın olmasın

naz,nur ve can takıları guzel gibi bebeklere ama 40-50 yaşına gelince çok tuhaf oluyo berkecan dedenlere gşdşcez kızım, sudenaz babannen gelecek oğlum çok tuhaf oluyor.ben alya derim :)

Back
X