Doğuma Hazırlık Kızıma isim? Yardım lütfen :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

HANGİ İSİM DAHA GÜZEL SİZCE?

• NİL

OY: 11 26,2%
  • LARA

OY: 3 7,1%
  • SELİN

OY: 10 23,8%
  • MAYA

OY: 1 2,4%
  • ALİSA

OY: 0 0,0%
  • SARA

OY: 5 11,9%
  • HELİN

• LİNA

• ALYA

OY: 9 21,4%

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

PITIRELLA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2008
10
0
86
Malatya
Kızlar çok kararsızım isim konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz?

Lara
nil
lina
maya
alya
selin
sara
alisa
helin

lütfen bana kızmayın ama modernlik için yazılmış bu isimlerin çoğu. ki emin olun kulağa hoş gelmiyor. 60 yaşına geldiğinde lara anneanne olmuyor mesela. ismimiz etiketimizdir.

Lara
nil
lina
maya
alya
selin
sara
alisa
helin

Lara gayet hoş bir isim sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş

Sara yerine sahra nasıl olur
Kusura bakmayın ama ben hiçbirini beğenmedim. :26:
Hayılrısını dilerim

Nil ve Alya en çok beğendiklerim.Bu arada Lara anneanne ,teyze ,hala neden olmasın, gerçekten anlayamadım ? Kulağa gayet doğal ,normal ve güzel geliyor.

Son düzenleme:
Nil ve Alya en çok beğendiklerim.Bu arada Lara anneanne ,teyze ,hala neden olmasın, gerçekten anlayamadım ? Kulağa gayet doğal ,normal ve güzel geliyor.

benim için öyle malesef,iki ismim var. ikisinden biri bu tarz yabancı isim algısı uyandırıyor,diğeri de şu türkiye de popüler olanlardan. ben zeynep,elif,gülce vs gibi isimleri seviyorum

bir çoğunu beğenmedim,anlamsız geldi.İlle bunlardan biri olacaksa Nil olsun.

Alya kulağa hoş geliyor ,
Benim de ikinci kızım yolda.
İlk kızımın adı
Zeynep Doğa ,

İkincisi için..
Deniz
Bade
Damla
Berra
Nilda - mucize
Sidelya - Cennette açan çiçek
Liva

Olabilir ...

Bende beğenmedim..
Alya konusunda uyarmak istedim, herkes biz bayanlar kadar nazik telaffuz edemeyebiliyor..
İş, Al-yaa tarzı iğrenç, pis esprilere dönüşebiliyor...
Sara, zaten hastalık adını andırıyor.
Lina, tuhaf, Türkçe durmuyor... Kesin cennete düşen ilk bişeydir, ya da kurandaki bir meyve falandır. :))
Maya, çok özür dileyerek söylüyorum komşumuzun köpeğinin adı idi.
Alise, bu da tuhaf grubundan.

Bu yazılan içerisinde Selin ve Nil, hoşuma gitti. Bilerek sert yazdım, çünkü bu tuhaf isimler yüzünden çocukların, çocuklukları heba oluyor.
Dalga geçiyorlar, arkadaş ortamları bitmekten ziyade yok oluyor..
Modern olacağız diye, tuhaf iki heceyi yanyana getirip alsana isim olsun demek, çok vicdansızca.. Anne baba olarak, her manada iyi düşünmeliyiz.

Allah'ım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
kızlar vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.. herkesin fikrine saygı duyarım ancak ben modernlik adına bu isimleri seçmedim zaten çoğu arapça farsça kökenli avrupayi isimler değil.. Bazıları tını olarak bazıları da anlam olarak hoşuma giden isimler.. Bazı arkadaşlar köpek ismi falan demiş ama benim de duyduğum deniz,doğa ve efe adında köpek isimleri var neyapılabilirki..köpeğine ayşe fatma ismi koyan da olur :)
Tekrar teşekkür ederim cevaplayan ankete vakit ayıran herkese :)

Canım bence sen karşılarına anlamlarını yaz,bize kolay olsun.
Ben de birçoğunu yeni duydum.Ama Selin ve Nil daha güzel duruyor.

Lara
nil
lina
maya
alya
selin
sara
alisa
helin

hiç birini beğenmedim şöyle güzel anlamlı kayda değer bişey olmalı bence. nil mesela nehrin adı bi değeri yok bir çoğuda uyduruk maya çok komik . yanlış anlama sen bilrsin ben fikrimi söyledim

Sara'yı beğendim canım. Onu da Sare olrak daha çok seviyorum.. Hayırlısı olsun. En çok içine sinene bak.. Kimsenin dediğine bakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…