Doğuma Hazırlık Kızıma isim ZEYNEP SUDE nasıl sizce?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bence çok güzel bir isim Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin kızınıza şimdiden güle güle büyütün :)

Kesinlikle çok güzel sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş :nazar:

sude ismi ben genel bildiğimi paylaşayım farsça ''sürmek,değmek,ezmek,sıavamak ''olan suden kökündne türemiştir.yani sözlükler de felan sürmüş,sürmeli,boyalı anlamına gelir. Halk arasında da genel olarak bilinen bir diğer anlamı da ''cennette su damlası '' demektir.

Zeynep ismi okadar cok varki inanin oggg geldi bana.cocuk sinifa baslicak 5 zeynep 5 ecrin 5 eymen 5 ruzgar. Olacak sinifin durumu:)klasik derseniz elif tercihim olurdu.elif serra olabilir.sudenin anlaminin dogru olmadigini duymustum.

Ben kızıma Zeynep Sude ismini birlikte hitap etmek istiyorum çok uzun ve söylemesi zor olur mu sizce

İki isim verilise ikiside kullanılmalı diye duymuştum tabi genelde pek mümkün olmuyor birileri tek isim olarak kullanıyor önemli olan sizin arzunuz kızınıza hangi ismi uygun görüyorsanız onu koyun önemli olan bu

sude(farsça sıfat): 1-sürmüş, sürülmüş 2-ezilmiş, döğülmüş
kaynak: ferit devellioğlu lügati
hem ad değil, sıfat hem de anlamı kötü.

sude'nin anlamını sormuşsunuz. sağlıkla gelsin kızınız. bence zeynep'in yanına başka ad düşünün.

Biz yeğenime 2 isim koyduk sorunca ikisini söyler ama çağırırken tek isim çağırırız.2 isim daha iyi bence.Zeynep sude de güzel ama zeynep çok var gerçketen

Sude ezilmis demek Farsçada.. Anlamindan dolayi önermiyorum.
Sudenin yerine Sevde olabilir

ismi zeynep olanlar alınmasın ama tanıdığım bütün zeynepler nedense bahtsız olmuştur isimlerin enerjisine inanan biri olarak bu nedenle tavsiye etmiyorum :31: allah sağlıklı sıhhatli ömür versin bebeğinize

Son yıllarda cok konuluyor olsa da Zeynep en güzel kız isimlerinden biri bence , ayrıca Elif , Ecrin , Duru, Defne, efe , kayra , Eymen de son yılların popüler isimleri konulmaya devam ediliyor hergun sude yerine asudeyi tavsiye ederim

Zeynep Sude güzel ama sanki SUDE NAZ daha hoş geliyor kulağa. Şimdiden sağlıklı bir şekilde doğsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X