Kizima isim!!!

Herseynhayirlisiii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
125
52
18
34
Merhaba arkadaslar,
Benim kizim olucak inşAllah, Rabbim isteyen herkese nasip eder inşAllahh aklimda bir kac tane isim var ama cok kararsiz kaldim ,
Iste bunlardan bi kac tanesi,

Yagmur
Sara/Sare
Alisya
Liva

Sizinde onerilerinizi isterim tabiki yardimci olursaniz sevinirim..

Isimlerin.anlamlarini ve kuranda gecip gecmediginde belirtirseniz sevinirim..

Tesekkurler

Bnde de ayni dert var ya kizima ne isim koyacagim hic bilmiyorum bnmde aklimda liva vardi ama onunda kuranda gecip gecmedigiyle ilgili bilgi yok anlamida bayrak demekmis

Bu aralar ben Aden ismine bayılıyorum. Kuranda geçiyor ve anlamıda Allahın oturduğu saf altından yapılmış en güzel ve en yüce mertebedeki 8.cennetin adıymış.

Merhaba arkadaslar,
Benim kizim olucak inşAllah, Rabbim isteyen herkese nasip eder inşAllahh aklimda bir kac tane isim var ama cok kararsiz kaldim ,
Iste bunlardan bi kac tanesi,

Yagmur
Sara/Sare
Alisya
Liva

Sizinde onerilerinizi isterim tabiki yardimci olursaniz sevinirim..

Isimlerin.anlamlarini ve kuranda gecip gecmediginde belirtirseniz sevinirim..

Tesekkurler

Tusem Mina
Tusem Cennette esen ılık rüzgar diye duydum kuranda gecmiyor.
Mina şeytan taşlanan yer.

Ben sectiklerinden sececegim . Baskasinin dusuncesi ilgilendirmez zaten. isim konusu aileyi ilgilendirir. Alisya ve Sareyi begendim. Gunumyzde boyle isimler koyuluyor normal herkes istedigini koyar. Cok cok eskidende farkli isimler koyuluyordu annemizin doneminde baska. Eski isimlerden bir kac tane var cok begeniyorum ama ne koyarsan koy evlat sizin . Adiyla yasin

Ben sectiklerinden sececegim . Baskasinin dusuncesi ilgilendirmez zaten. isim konusu aileyi ilgilendirir. Alisya ve Sareyi begendim. Gunumyzde boyle isimler koyuluyor normal herkes istedigini koyar. Cok cok eskidende farkli isimler koyuluyordu annemizin doneminde baska. Eski isimlerden bir kac tane var cok begeniyorum ama ne koyarsan koy evlat sizin . Adiyla yasin

Aminn inşAllah canim, aynen oyle zaten ben cok kararsiz kalmistim oyuzden paylasmak istedim.. ama karar verdim sanki eger fikrim degismezse .. tesekkur ederim canim.

En güzeli bence yağmur,güzel bir isim .. darilma ama canim digerlerini belki beğenerek sectin ama çok zorlama isimler gibi uydurulmuş sanki ..
Bana da yabancı ismi gibi geliyor,beğenmiyorum biraz özenti gibi sanki..
Yağmur güzel.

Back
X