Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mina camın ana maddesi ,şarap şişesi,ar liman,şeffaf,billur,gökyüzü,mekkede hacıların toplandığı yer demekmiş.
alya da yüksek yer,gök ,sema ,şeref,dağ tepesi demekmiş
soyadıyla hangisi uyumluysa onu koy canım .ama alya daha güzel çok duymadım dikkat çekici geliyor
bende alya'yı öneririm sana.alya diğerine göre söylenirken kulağa daha hoş geliyor.tabi senin hangisini daha çok beğendiğin en önemlisi.inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.
Bence Mina cnm, Alya söyleniş olarak dalga geçilmeye müsait bir isim. "Alyaaa alsana al yaa işte" diyebilirler, sadece çocuklar değil yetişkinler bile isimlerle dalga geçme konusunda acımasız olabiliyorlar. Kızını kötü hissettirebilir.
Merhaba fikir beyan etmek için biraz geç kalmışım ama.İsimlerle igili yorum yapmak istedim :) Alya bizim şirketimizin adı onun için bir bebekte düşünemiyorum. Mina ise çok başarılı bir ingiliz dili edebiyatcısının adı oldukça hoş da bir isim bence :) Hayırlısı olsun