kızıma kavuştum

sebepsiz fxixrtxixna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
129
0
96
Balıkesir
arkadaşlar mrb.size yazmakta geç kaldım ama dikişlerim hala iyileşmedi.16 kasım sabahı 03:45te kızımı kucağıma aldım.suni sancı ile normal doğum yaptım.1 haftayı geçmesine rağmen dikişlerimden dolayı çok acı çekiyorum.sizce normal mi bu kadar uzun sürmesi.sezaryenli gibiyim.arada ağrılarım da var.kızıma ecrin naz ismini koyduk.son anda lal ismini naza çevirdik.çok naz yapıp geç geldiği için.bi ara resimlerini göndereceğim:ecrin_bebek:

cnm tebrik ederim Allah anali babali buyutsun insallah.dikislerin su ana kadar iyilesmesi gerekirdi.acaba dikis sayinmi fazla cok mu kestilerki?normal dogum yapanlarda bu tarz agrilar olmaz diye biliyorum ama dr una bir danis bakalim ne dicek?cok gecmis olsun.darisi bizlerin basina biz de meleklerimizi kucagimiza alabilelim insallah...

tebrik ederim cnm allah analı babalı büyütsün bebeğini...
bende normal doğum yaptım cnm 5 dkişim vardı ama doğumun ilk günü bile hiç acımadı acı olması kesiğin yerinede bağlıymış cnm eğer kesiyi direk popona doğru yaptılarsa(benim direk aşağı inmiyo yana doğru) daha çok acıyabiliyomuş doktorumda oranın daha hassas olduğunu söylemişti inş.kısa zamanda geçer cnm.

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün
bu arada geçmiş olsun, benimde 4 tane dikişim vardı dikişler alınana kadar otururken biraz canım yandı anladımki ipler batıyormuş, birde doktorum açıklık kalmasın diye sıkı diktim demiştikaydirigubbakcemile3 gerdiriyormuş ama şimdi bişii kalmadı belki seninde öyle bir durum vardır,

tebrikler ediyorum, Bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı olursunuz inşallah
bende suni sancıyla normal doğum yaptım. sayısını söylemiim baya bi dikiş atıldı. şimdi iyileştim cok sükür. benimde bir hafta cok canım yandı bi de hemoroid oldum sezeryandan hiç bi farkı yoktu valla cektiğim acının. 10 gün sonra anca oturabildim doğru düzgün.
bu konuda yalnız değilsin, üzülme, biraz daha zaman geçsin sen de toparlanırsın inşallah.

Son düzenleme:
Back
X