- Konu Sahibi bonibondyg
fikirlerinizi bekliyorum..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bence bu isimle dalga gecme olslgi yuksek ama begenirseniz buglem ikra felan isimler hos sadece benim dusncem ben biraz enteresan olmayi cok severim ondan boyle isimleer felan hos ama gel gorki millet dalga gecmeyi cok sevior malesef![]()
Ikrann anlami cok guzl zaten ilk ayet hem islami anlamı var buglemin anlamını bilmiyorum ama arastrmak gerekiyor ama bazen nete ne kadar onem verilir bilmiyorum kitaplar var satn almaya gerek yok git bir kitapcda okur gibi yapp anlamini ogrnebilirsin...nehir deniz su ırmak ...bende okyanus olsun dedimya aynen bende enteresan olmayı seviyorum oyüzden nette dolaşan isimlerdende acaip bunalmış duurmdayım
buğlem ikra flnda güzel isimler cnmda nette çoğu ismin anlamı yanlış yazılıyor..
![]()
Oğlumun adını okyanus koyucam diye kötü bi espri vardır niye diye soruncada iğrenç bi cevabı vardır :/
Ama kızmak yokmerak ettim neymiş cevabı=))?
Ama kızmak yokben duyduğumu söyliyim
oğlumun adını okyanus koyucam derler niye diyince de dalgası büyük olsun diye derler
![]()