Doğuma Hazırlık kızıma OKYANUS ismi sizce nasıl kızlar??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ya bana çok zor geliyor,Okyanus yerine insanın ağzı "okyonus"a kaçıyor çünkü :/ Zor bir isim, iyi düşünmek gerek.

Ya bence bu isimle dalga gecme olslgi yuksek ama begenirseniz buglem ikra felan isimler hos sadece benim dusncem ben biraz enteresan olmayi cok severim ondan boyle isimleer felan hos ama gel gorki millet dalga gecmeyi cok sevior malesef:(

Ya bence bu isimle dalga gecme olslgi yuksek ama begenirseniz buglem ikra felan isimler hos sadece benim dusncem ben biraz enteresan olmayi cok severim ondan boyle isimleer felan hos ama gel gorki millet dalga gecmeyi cok sevior malesef:(

nehir deniz su ırmak ...bende okyanus olsun dedim:ssz:ya aynen bende enteresan olmayı seviyorum oyüzden nette dolaşan isimlerdende acaip bunalmış duurmdayım:37::37::37: buğlem ikra flnda güzel isimler cnmda nette çoğu ismin anlamı yanlış yazılıyor..:53:

okyanus ismini ben pek sevmem çok kaba gibi sanki ama sizin fikriniz tabi..:) canseza,efsa,diren,arya,karen,almira,rumeysa..gibi isimler daha kız ismi gibi:) Allah bebeğinizi hayılısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sevgiler:80:

Ben beğendim canım çok güzel bi isim. Yaşlılar söylemekte zorlanabilir yalnız. Okyonus demeye meyilli bizim insanımız. Yanına kimliğe yazmicağın bi alternatif düşünebilirsn belki..

Bence kulaga hos gelen baska bır ısım secın

Bana kalırsa hoş bir isim. Üniversitedeki kız arkadaşımın adı da Okyanus'tu, gözleri de okyanus mavisi.
Yakışır kızına...

nehir deniz su ırmak ...bende okyanus olsun dedim:ssz:ya aynen bende enteresan olmayı seviyorum oyüzden nette dolaşan isimlerdende acaip bunalmış duurmdayım:37::37::37: buğlem ikra flnda güzel isimler cnmda nette çoğu ismin anlamı yanlış yazılıyor..:53:
Ikrann anlami cok guzl zaten ilk ayet hem islami anlamı var buglemin anlamını bilmiyorum ama arastrmak gerekiyor ama bazen nete ne kadar onem verilir bilmiyorum kitaplar var satn almaya gerek yok git bir kitapcda okur gibi yapp anlamini ogrnebilirsin...

bizim gurupta bir bayan da oğlunun adını okyanus koyacaktı ama kimdi hatırlamıyorum, ben düşünmezdim söylenişi zor çünkü, ama beğendiysen güle güle kulansın kızın

okyanus için ben de oyumu olumsuz kullanacağım

neden herkes dini isimler önermiş anlayamadım yalnız

Back
X