papatya ismi çok kullanılan bir isim değil ama kulağa çok hoş geliyor.Aynı zamanda Elif isminide çok beğeniyorum.Sizce hangisi daha güzel ? Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Yasemim,Nergis,lale vs olduğu gibi papatya da olabilir niye olmasın da..... koyduğumuz isimlerden sorumlu olacağız sorguya çekilirken...... bunu düşünürek.... karar vermeliyiz........ hayırlı olsun bebeğiniz bu arada.....
Yasemim,Nergis,lale vs olduğu gibi papatya da olabilir niye olmasın da..... koyduğumuz isimlerden sorumlu olacağız sorguya çekilirken...... bunu düşünürek.... karar vermeliyiz........ hayırlı olsun bebeğiniz bu arada.....
sarısın ve kahve gözlü olduğum için annem hep papatya diye severdi hala daha üstümde kaldı hem cok havalı hem çok güzel. ama isim olarak koymayı hiç düşünmemiştim. gerçekten çok hoş olur bence :)
Bencede seslenirken güzel ama, çok duyulmuş bir isim olmadağından ilk başlarda biraz tuhaf gelebilir. Tercih meselesi. Nasıl memnunn kalacaksanız öyle yapın
ov papatyaaa yüzümün haline bakkk
afedersiniz ama pavyon hanımı ismi gibi değil mi biraz. malum bizim afacan erkekler herşeyle dalga geçer, okul döneminde zorlanır.
bu zamanda böyle isimler pek kullanılmıyor da. eskiden konulmuş olsa bi nebze anlaşılır ama şimdi? bana hoş gelmedi.
Başlıgı okudugumda aklıma bi roman filmi Karabiber filmi geldi.Hani Alişan ile Sibelcan oynuyordu.İşte orda Sibelcan roman kızı "Papatya" yı oynuyordu.
Roman havalarında filan da papatya çok kullanılır.Aklınızda bulunsun yani.
"Elif" daha zarif ve güzel eskimeyen bir isim.