Doğuma Hazırlık kızıma sessiz harfle biten isim arıyorum yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cigdemycrocus13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
52
0
36
Kocaeli
lal,belis,hazel,berin bu isimler arasında kaldım buarada ikinci ismi serra olucak sanırım babası istiyor ona uygun olsun diye sessiz harf ile biten bulmaya calısıorum

lal,belis,hazel,berin bu isimler arasında kaldım buarada ikinci ismi serra olucak sanırım babası istiyor ona uygun olsun diye sessiz harf ile biten bulmaya calısıorum

Serra ismi tek başına söyleniş olarak bana zor geldi yanına gelecek isim kısa olmalı sanki ama yanına gidecek teklif bulamadım ben:) senin beğendiklerinden Berrin güzel

benimde kızım olacak allah nasip ederse aralık ayının sonunda bebeğimi kucağıma alıcam. adını beray koymaya karar verdim anlamı da oldukça güzel. ayın en ışıltılı en parlak hali demekmiş. allah tüm annelere sağlıklı doğumlar nasip etsin :)

sadece serra guzel bence.
hazel ismi arapcadaki anlami da sudur; hâza: bu el: isimlerin basina getirilen ek. ikisi okurken birlestirilerek hâzel... diye okunuyor sadece.

tşkkurler cevaplar ıcın arkadaslar, Aden serra ya karar verdık allah sağlıklı kucağa almaya nasıp etsın ısım bulunuyor nede olsa :)Buarda adenanalamına kendım bızzat kurandan actım baktım kotu bır anlamı olmasın dıye..

Benim adım da Hazel. anlamını çok araştırdım. Bir çok anlamı var. Türkçede ceylan,ceylan yavrusu. Arapçada kaside ingilizcede ela gözlü demektir. inanın çok araştırdım. ve hazel ismi olan pek duymadığım için tuhaf geliyodu ismim bana.

lütfen lütfen lütfe lütfen lütfenn lütfen tek isim tercih edin ya da tek isim nüfus kağıdına yazdırın. diğeri göbek adı olur ,kulağına okuturken onu da okutursunuz. çocuklarınıza bu eziyeti reva görmeyin. benim zeki ailem yaptı. okulda proplem , tüm devlet dairelerinde proplem , şimdi sildirmek istiyorum hadi bakalım uğraşması çok zor. dava aç tüm diplomaları , evrakları tek tek değiştir göze alamıyorum. emin ol o koydugun iki isimden birini sevecek.diğerini duymak sürekli sinirlerimi bozuyor ki iki ismim de güzel halbuki ama uygulama sıkıntı oluyor.

lütfen lütfen lütfe lütfen lütfenn lütfen tek isim tercih edin ya da tek isim nüfus kağıdına yazdırın. Diğeri göbek adı olur ,kulağına okuturken onu da okutursunuz. çocuklarınıza bu eziyeti reva görmeyin. Benim zeki ailem yaptı. Okulda proplem , tüm devlet dairelerinde proplem , şimdi sildirmek istiyorum hadi bakalım uğraşması çok zor. Dava aç tüm diplomaları , evrakları tek tek değiştir göze alamıyorum. Emin ol o koydugun iki isimden birini sevecek.diğerini duymak sürekli sinirlerimi bozuyor ki iki ismim de güzel halbuki ama uygulama sıkıntı oluyor.

tskkurler fıkrın için ama bizde cok düşündük ama artık iki ismi ile hıtap edıyoruz.ve artık teknoloji de degişti okulda vs zorluk cekicegini sanmıyorum.senin ismin ne merak ettim.buarada babası da iki isimli ve isimleride uzun ama hiç oyle zorluk cekmiyor.

Ayrıca ismine karar verdik allahın izni ile aden serra olacak..

okadar kişi bakmış birkişi bile cvp yazmamış ilginççççç..bir fikir veren yokmu

ben verdiğiniz isimleri de beğendim dilem serra nasıl olur bilemem ama anlamı çok güzel dilemin gönlümün merhemi demek:) bebeğinizi kucağınıza sağlıkla hayırlısıyla almanızı dilerim sevgiler..

tskkurler fıkrın için ama bizde cok düşündük ama artık iki ismi ile hıtap edıyoruz.ve artık teknoloji de degişti okulda vs zorluk cekicegini sanmıyorum.senin ismin ne merak ettim.buarada babası da iki isimli ve isimleride uzun ama hiç oyle zorluk cekmiyor.

Ayrıca ismine karar verdik allahın izni ile aden serra olacak..

hayırlısı ama size çok sitem edecek. ben babam vefat edince değiştirmeyi düşünüyorum.şimdi yaparsam alınır ama o da çok pişman.ama maddi boyutu da kafamı kurcalıyor.
okulda nüfus kağıdında ilk yazan isim söylenecek. tabi aile-arkadaş-akraba hariç her yerde ilk yazan isim söyleniyor.hep aynı eziyet. ayşe kamer adlarım. ayşe göbek adım.nüfus kağıdına yazılması tam bir saçmalık. bana göre. kaç yaşındayım hala kızgınım. geçeceginii de hiç sanmıyorum. bunu çeken bilir. bir keresinde sabıka kaydı için 1.5 saat bekledim. ayşe ayşe diye bağırıyorlar.kim bu ayşe diyorduk,gidip almadı. meğer benmişim. o kadar bana ait değil ki! :)

hayırlı hamilelikler.

hayırlısı ama size çok sitem edecek. ben babam vefat edince değiştirmeyi düşünüyorum.şimdi yaparsam alınır ama o da çok pişman.ama maddi boyutu da kafamı kurcalıyor.
okulda nüfus kağıdında ilk yazan isim söylenecek. tabi aile-arkadaş-akraba hariç her yerde ilk yazan isim söyleniyor.hep aynı eziyet. ayşe kamer adlarım. ayşe göbek adım.nüfus kağıdına yazılması tam bir saçmalık. bana göre. kaç yaşındayım hala kızgınım. geçeceginii de hiç sanmıyorum. bunu çeken bilir. bir keresinde sabıka kaydı için 1.5 saat bekledim. ayşe ayşe diye bağırıyorlar.kim bu ayşe diyorduk,gidip almadı. meğer benmişim. o kadar bana ait değil ki! :)

hayırlı hamilelikler.

"Ben babam vefat edince değiştirmeyi düşünüyorum" ne demek ya... Tövbe yarabbim.. Ben her duamda Allah'ım bana anne babamın acısını gösterme derken bu biraz garip geldi.... Allah gecinden versinn tüm anne ve babalara.......

Back
X