Doğuma Hazırlık Kızıma sonunda isim buldum.BUĞLEM. Sizce nasıl arkadaşlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

polyana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
115
27
98
46
Kahramanmaraş
Pazartesi inşallah doğumum olacak.İnşallah sizlerde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızOkadar araştırmamın sonunda kızıma isim buldum.Buğlem.Sizce nasıl bu isim güzel mi?.Yoksa bana mı güzel geliyor.Fikirlerinizi öğrenebilir miyim arkadaşlart.

güzel bir isim anlamı ne acaba inşallah kazasız belasız yavrunu kucağına alırısın canım

rica ederim ne demek anlamıda güzelmiş sıradan bir isim değil çok hoş adıyla yaşasın inşallah

Bu aralar en çok konulan isimler arasında herhalde sürekli duyuyorum
Bana buğulama der gibi geliyor ama önemli olan sizin beğenmeniz.

kuzenimin kizinin adi....simdiden soyleyemecek olanlara alis derım :) cok tekrar edeceksin..

Canim sana guzel geliyorsa icine sindiyse kimsenin fikrini sorup kafani bulandirma bence..onemli olan senin kararin..hayirlarla adi gibi bereketiyle gelsin prensesin adiyla yasasin insallah..

kızımın adı DEFNE BUĞLEM 3 yaşına basacak. 2 tane daha buğlemle tanıştık hepsi akıllı zarif

sadece anlamıyorlar iki kez söylemek gerekiyor

ben tuğsem isminide düşünmüştüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…