Merhabalar. Bugün tam bir hafta doldu. Kızım 23 aylık. Kendi kendine merdiven çıkabiliyor, üstünü çıkarabiliyor, gece asla altını ıslatmıyor, uzun cümleler kurabiliyor. Bezde iken anne kaka yapıyorum şimdi anne çiş yapıyorum şimdi diyordu.Bezi taktırmıyordu. Tüm belirtileri vermişken bende bir hafta önce başladım bu işe. Ama ne gezer! Bıktım arkadaşlar acaba bez taksam mı diyorum şuan! Yani kakasını yapıyor belli saatlerde götürüyorum kaka sorunu yok korkmuyorda. Ama çiş hep altına kaçırıyor özellikle akşama doğru. Üstelik hala anne çişe gidelim demiyor. Anne çiş yaptım diyor yani altına yapıyor. Çamaşır yıkamaktan bezdim. Yani kızım öğrenmek istemiyor gibi mi ya birşey söyleyin bana. Hala geceleri altına kaçırmıyor. Ama gündüz tuvalete gidelim demiyor bir bakıyorum üstüne işiyor.. ne yapacam ben doğru yolda değil miyim? Herkes bir de ben 1,5 yaşında 3 günde öğrettim falan diyor. Kim 3 günde öğretiyor ya ben inanmıyorum. 3 günde ancak o çocuk tuvalete götürülüp içinden bir parça çıktığını keşfediyor. Onlar da sinir ediyor beni çok zordayım.