Doğuma Hazırlık kızımada bi isim bulur musunuz teyzeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nesrin_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
73
0
86
İzmir
Merhaba arkadaslar 24 haftalik hamileyim nasipse bi kızım olucak malum isim arayışlarına basladık ben aklımdakileri yazayım sizinde fikirlerinizi bekliyorum
*sahra
*ayza

Merhaba arkadaslar 24 haftalik hamileyim nasipse bi kızım olucak malum isim arayışlarına basladık ben aklımdakileri yazayım sizinde fikirlerinizi bekliyorum
*sahra
*ayza

Canim elis kesinlikle favorim cennet kokusu demek arapca kokenli... bebegim erkek olacagi icin artik kismetse bidahakine :))) sahrada guzelmis hosuma gitti...

eylül,esila,simay,mira,ada,asya,berra,duru,ezra,ilkim,nida :)) daha gelirse aklıma yazarım :)

sizin verdiğiniz isimler arasında sahra daha güzel bence. onun dışında benim tavsiyem duru,manolya,maya,tuana,sırma...
düşünücede insanın aklına gelmiyo yani aklıma gelenler bunlar:)

ben zeynep mira istiodum kızım olursa
şimdi saçmasapan bi dizide güzelim ismi kullandılar millet koyacak hep diye sinir oluyorum

diğer beğendiklerim
ayşe, emine, zehra, ece, aylin, elçin, azra, berin, elif

Kesinlikle Sahra:108:
Benim prensesimin de ismi sahra.
Cok asil ve söylenişi hoş gelmisti bize..
Bundan 6 sene evvel gündemde degildi bu isim, hatta kimse bilmiyor gibiydi.
Biz de severek koyduk
Asya, defne, melike, ipek 'de ayrica sevdigim isimlerden.
Hayirli olsun insallah..

Sahra favori ismim canım cok begendigim bi isim başka altarnatiflerde olabilir mi diye düşündüm büyük ihtimalle sahra olucak allah bagışlasın kızını size

cansın ve aden de benim düşündüğüm ama koyamadığım isimler...senin seçeneklerden sahrayı beğendim..

Son düzenleme:
Sahra söyleniş olarak hoş olsa bile, anlamı çöl demek. Ben insanların isimlerinden etkilendiklerini düşünürüm.
Anlamlarını göz ardı etmeyin lütfen.
rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.

isimlerin anlamlarının gerçekten kişinin yaşamını etkilediğini düşünenlerdenim :) ben yağmur,zeynep isimlerini beğeniyorum...

Canim ben de dogumumu bekliyorum, gunlerim gecti.. her an gelebilir..
Bir kizim olacak insaallah. Adini Ayse Sare koyacagiz..
Sare Asya ve Elif ismini de cok begeniyorum..
Sahra ismi de guzel bir isim fakat anlami pek hos degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…