Doğuma Hazırlık kızımı beklerken oğlum olcağını öğrendim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kawaciu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
34
2
36
İstanbul
17 haftalık hamileyken dr kız olduğunu söyledi 22 haftalık olduğunda başka bir doktor kesin erkek dedi. buna benzer tecrübe yaşayan var mı?

Örnekleri çok.Aslında 17 hafta yanılmak için çok erken değil ama,ilk çocuğunuz mu?

hayırlı olsun öncelikle.22 haftalıkta 3yada 4 boyutludamı erkek olduğu çıktı.

önemli olan sağlıklı olması cnm. ama ilerki haftalarda daha net söyleniyormuş ilk başlarda yanılma payı oluyormuş diye biliyorum. benim de 20 haftalık ama göstermiyor. 2 farklı dr da kız dediği için ben de kız gözüyle bakıyorum ama yine de belli olmaz. önemli olan sağlıklı ve hayırlı olmaları Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

bugün doktora gittim yüz de yüz erkek dedi ve çok şükür sağlıklı ama dr sıvısı az dedi kızlar ne yapmam lazım acil dr bana dedi sağ böbreğinizde sorun var günde 5 litre su içmem lazım bu durum da olan varm

Canım dr kız derken kesınmı konusarak soyledıkı 17 hafta erkek ıcın cok yeterlı bır zamanmıs cunku erkek bebegın cınsel organı cok rahat bellı oluormus o zamanda

Back
X