Evet canim.aynen annem.cok asiri guven verse belkide bukadar takilmazdim bu duruma amin saol cnmzor bi durum. çalışmak zorundasın annen desen güven vermiyor. Rabbim yardımcın olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim.aynen annem.cok asiri guven verse belkide bukadar takilmazdim bu duruma amin saol cnmzor bi durum. çalışmak zorundasın annen desen güven vermiyor. Rabbim yardımcın olsun.
Ya suan cok tepki alabilirim ama couzm icin dusuncelrimi yazmaliyim ben cok asiri mecbur olmadikca 2 ,1 yada dahabkucuk cocuklarin tam.gun krese verilmesine karsiyim ya yazik degilmi tum gun napar o cocuk oralarda perisan olur ya tamam arkadaslariyla oynar etkinlik yapar ama slklllr ya tam gun oynayamazki cocuklar bilmiyorim kucuk olduklari icin bana ters geliyor en azindan yarim.gun yada bikac saat etkinlik ve arkadas edinme acisindan en ideali ama dedihim.gibi cok zor sartlar yoksa verilmemeli diyorum hani keyiftenKreş tarzı bir yere verebilirsin. Oğlum 2 yaşından beri gidiyor. Ilk gün ler zor olur sonra alisirsin bir çok kadın bu şekilde çalışıyor yoksa çalışmak mümkün değil. Ilerde sana daha çok saygı duyacak annesi onun için çalışıyor.
Daha once kresler hakkinda duydugim bikac ihmal haberinden dolayi kres kafamda iyi bir izlenim birakmiyor heleki bir yabanci.ulkede 8 aylik bebegi kresde unutmalari ve o cocugun karanlikda emekleyerek aglamasi gozumun onunden gitmiyrBen anne degilim fakat Türkiyede cidden bu calisan anne olayi cok abartiliyor. Yasadigim ülkede bebekler 4,5 aylikken ya kres'e gidiyor, ya anneanne, babaanne yefelan. Sonucta bir kadinin calismasi kadar dogal birsey yoktur. Cocuktur, elbette üzülecek bundan dolayi fakat o cocuk, sen büyüksün. O cocugun bilmediklerinden, onun iyiligi icin yaptigin sey bu.
Üstelik 'bana cok düskün' denilmesi pek iyi birsey degil. Cocuk birazda bagimsiz olmayi ögrenmeli, dünyayi kesf etmeli. Simdiki anneler bakiyorumda cocugu kendine cok fazla bagli degil, bagimli yetistiriyorlar. Babalara hic is vermeyip, sanki o cocugu tek basina büyütüyorlarmis gibi.
Hele 2 yasindaki cocugun sosyallesmeye ihtiyaci var. Kendi yas grubundaki insanlar ile iletisimi, sosyal anlamda biraz gelismeye ihtiyaci var. Bunu sadece park'a götürerek degil, oyun grubu yada baska cocuklara yönelik aktiviteler ilede olabilir.
Bilimadamlari bile diyor, önemli olan cocugun ile cok vakit gecirmek degil, önemli olan verimli vakit gecirmektir. Ve onda bile 1 saatini cocuguna ayirabilirsen yeter.
Cogunlugun tepki gostermesi sizin haksiz oldugunuzu gostermez...Ya suan cok tepki alabilirim ama couzm icin dusuncelrimi yazmaliyim ben cok asiri mecbur olmadikca 2 ,1 yada dahabkucuk cocuklarin tam.gun krese verilmesine karsiyim ya yazik degilmi tum gun napar o cocuk oralarda perisan olur ya tamam arkadaslariyla oynar etkinlik yapar ama slklllr ya tam gun oynayamazki cocuklar bilmiyorim kucuk olduklari icin bana ters geliyor en azindan yarim.gun yada bikac saat etkinlik ve arkadas edinme acisindan en ideali ama dedihim.gibi cok zor sartlar yoksa verilmemeli diyorum hani keyiften
Ben zaten veremem oraya para vercek durumda degilim kazancim az olucak buyuk ihtimalle
Daha once kresler hakkinda duydugim bikac ihmal haberinden dolayi kres kafamda iyi bir izlenim birakmiyor heleki bir yabanci.ulkede 8 aylik bebegi kresde unutmalari ve o cocugun karanlikda emekleyerek aglamasi gozumun onunden gitmiyr
Diger dediklerinize katiliyorum pek bi verimli vakit geciremiyoruz en fazla 1 saat malum ev isi sorumlulugu
Kreslervhakkinda hic bilgim yok bunkonuyu acmadan once aklima bile gelmedi kres fikri oyuzden hic bir fikrim yok gorevlerini basariyla yapanlarda vardir bilemiyorumTürkiye kosullarinda dogru kres'e her zaman güvenilmiyor fakat en azindan bir oyun grubunu gönderilmeli, bir yarim gün olsa bile. Yada ne bilim bale, dansgruplari yokmu kücük cocuklar icin?
Iste benim dedigim zaten o, 1 saat verimli vakit gecirmek bile yeterli. Sonucta ev ortaminda büyütmeyi millet biraz abartiyor. Dedigin gibi, yemek, temizlikten dolayi cogu cocuklar daha cok televizyona bakiyor. Hava birazcik soguk oldugunda bile park'ada gidilmiyor.. Oysa calisan anne eve geldiginde o 1 saat atiyorum boya yaparak, günü nasil gectigini sorarak,... cok daha verimli olabilir.
cok gizel tanimlamissinizMaddi olarak imkân varsa çalışmayın bence.
Keşke bende oğlumun yanında olabilsem. Büyüdüğünü izlesem. Ona hayatı ben öğretsem. İmreniyorum çocuğunu kendi büyüten annelere.
Umarım oğlum bunları anlar.![]()
O zaman boşver başlamaBencede ondan cok ben etkilenicem rezil olucam aglayio durucam kovarlar beni