Kızımın 3 gündür gecmeyen göz şişmesi

iyi aksamlar herkese 4 yasındaki kızımın 3 gündür gözleri şiş ama baya bi şiş.yarın doktora götürcem ama bilgisi olan arkadaslar yardımcı olsa daha ıyı olur çapaklanma çok yak cok az sulanma var ama cok şiş gözleri bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler
bir çeşit arpacık. gözünün aiç tarafında muhakkak sivilce gibi bir şey oluşmaya başlamıştır.
kaşımasın, agrı yapar, korkma ilaçlarını düzgün kullanırsa 1 haftaya geçer. bu senenin yeni modası bu. yoğun şişme yapan dehşet arpacık. eşimde de oldu. kuaförümde oldu. morardı bile göz altları. endişe etme.

sivilce gibi bişey yoksa yani enfeksiyon yoksa alerjiktir.

Kasınmıyo sivilce gibide bişey yok kızarıklık falanda yok sadece göz kapakları falan şiş
temizliğine dikkat et. yarın muhkkak bir göz dokr. götür. bugünlerde değişik veya cok ellediği yediği bir şey varsa kızınla temasını kes.

iyi aksamlar herkese 4 yasındaki kızımın 3 gündür gözleri şiş ama baya bi şiş.yarın doktora götürcem ama bilgisi olan arkadaslar yardımcı olsa daha ıyı olur çapaklanma çok yak cok az sulanma var ama cok şiş gözleri bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler

Alerji de olabilir enfeksiyon da en azından sağlık ocağına götürseydin. Bi damla kullanıcak düzelicek yani. 3 gündür beklediğine değmez.

Conjuktivatos denilen bir göz enfeksiyonu olabilir.benim çocuklara bulaşmıştı bir zamanlar.ama onda gözde kızarıklık ve capaklanmada oluyor.evde başka birine bulaştımi?
Mutlaka doktora gidin.sağlık ihmale gelmez.

Geçmiş olsun...benim kızlarımda da var.küçüğü sabahları çapaktan açamıyordu gözünü sonra büyüğüne de gecti götürdüm bulaşıcı enfeksiyonmuş damla verdi Şimdi geçmek üzere.

Back
X