Kızımızın ismini ben seçtim eşimde çok beğendi ELİF AZRA olacak inşallah sizce nasıl
canım iki isim de çok güzel ama bence kız çocuklarına tek isim verilmeli. evlenince kendi soyadını da kullanmak isterse 4 tane adı olacak destan gibi
öncelikle bebişini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almanı dilerim canım inş benimde bir kızım olur.isimler çok güsel gerçekten ama arkadaş haklı benimde iki ismim var ve eşimin soyaadı çok uzun olduğu için önceki soyadımı kullanamıyorum ne yazıkki(
Bebişin inşallah annesine babasına hayırlı bir evlat olsun... Allah güle güle sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin... İsmide güzelmiş kızımızın..
Kızımızın ismini ben seçtim eşimde çok beğendi ELİF AZRA olacak inşallah sizce nasıl
benimde kızımın adı eliiff çok güzel bi isim bencede Allah ismiyle sağlıklı ömürler versin inş..
gayet güzel kızınızın müstakbel ismi... Allah elif azra ya sağlıklı uzun ömürler versin...
Allah hayırlı ömürler versin minnoş kızına....Adıyla beraber yaşasın güzel günler görsün....Kızlara isim bulmak zor oluyo doğrusu...benimde kızım olucak zorlanıyorumm..Bende sueda yada tuğsem ismini düşünüyorum bakalım kısmet...nme zaman doğumun canım var mı daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?