Doğuma Hazırlık Kızımın adına karar verdik bakalım beğenecekmisiniz kızlar :)))))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

melisa87

TUTUN ANNEYE MİNİĞİM
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
627
9
643
Adana
Kızımızın ismini ben seçtim eşimde çok beğendi ELİF AZRA olacak inşallah sizce nasıl :69:

canım iki isim de çok güzel ama bence kız çocuklarına tek isim verilmeli. evlenince kendi soyadını da kullanmak isterse 4 tane adı olacak destan gibi:1:

öncelikle bebişini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almanı dilerim canım inş benimde bir kızım olur.isimler çok güsel gerçekten ama arkadaş haklı benimde iki ismim var ve eşimin soyaadı çok uzun olduğu için önceki soyadımı kullanamıyorum ne yazıkki :((

Kızımızın ismini ben seçtim eşimde çok beğendi ELİF AZRA olacak inşallah sizce nasıl :69:

Bebişin inşallah annesine babasına hayırlı bir evlat olsun... Allah güle güle sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin... İsmide güzelmiş kızımızın.. :70::70:

evleneceği günü düşünmemiştim ben kızlar yaa :69:
ben kendi soyadımı kullanmadım belki ondan :53:
neyse eşim duysa kıskançlıktan daha doğmadan kıskanır kızımızı vermemde vermem diye :1:

öncelikle bebişini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almanı dilerim canım inş benimde bir kızım olur.isimler çok güsel gerçekten ama arkadaş haklı benimde iki ismim var ve eşimin soyaadı çok uzun olduğu için önceki soyadımı kullanamıyorum ne yazıkki :((

inşallah seninde allah gönlüne göre versin cnmm çok mutluyum bir kızım olacak diye :64: darısı sana inşşallah :69:

Bebişin inşallah annesine babasına hayırlı bir evlat olsun... Allah güle güle sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin... İsmide güzelmiş kızımızın.. :70::70:

teşekkürler cnm allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :69:

iki isim düşünüorsan ikisi de çok güzel ve narin güle güle büyüt cnm bebişini ismiyle

Gayet güzel kızınızın müstakbel ismi... Allah Elif Azra ya sağlıklı uzun ömürler versin...:54:

Allah hayırlı ömürler versin minnoş kızına....Adıyla beraber yaşasın güzel günler görsün....Kızlara isim bulmak zor oluyo doğrusu...benimde kızım olucak zorlanıyorumm..Bende sueda yada tuğsem ismini düşünüyorum bakalım kısmet...nme zaman doğumun canım var mı daha..

Allah hayırlı ömürler versin minnoş kızına....Adıyla beraber yaşasın güzel günler görsün....Kızlara isim bulmak zor oluyo doğrusu...benimde kızım olucak zorlanıyorumm..Bende sueda yada tuğsem ismini düşünüyorum bakalım kısmet...nme zaman doğumun canım var mı daha..

ALLAHım korusun senin kızınıda inşallah cnm şimdi 24. haftanın içinde temmuzda kısmetse doğum bakalım hayırlısıyle... sende içine sinen bir isim bulursun kısmetse cnm :64:

Back
X