Kızımın bana olan bağlılığı

svlymhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
836
27
68
35
Selam arkadaşlar. Kızım 13 aylık ve doğduğundan beri aşırı meme bağımlısı sürekli sürekli emmek istiyor. Büyüdükçe düzelir diye umut etmiştim ama daha da kötüye gider oldu. Benden başka kimsede durmaz beş dk yalnız bırakamıyorum işimi yapamıyorum . Yemek yaparken filan hep bacaklarıma yapışmış durumda. Sürekli ağlıyor ya kucağıma alıp taşıyım ya da emziriyim istiyor. Gezmeye bi yere gidemez olduk zehir ediyor bana hep açmaya çalışıyor bağırıyo ağlıyor. Araba yolculuğuna çıktık dün oto koltuğuna oturtup kemerini bağladım bir saat yolculuk yaptık . Bir saat boyunca durmaksızın çığlık çığlığa ağladı. Ağlamasını istemiyorum bi umut bıraktım uyur . Sakinleşir diye ama nafile. Ne yapacağımı bilemez oldum. Bana bağlı olması hoşuma gidiyo ama böyle sürekli ağlaması hiç hoş olmuyo. Eşim benimle çıkmak istemiyo artık. Bi abisi var 4 yaşında hiç böyle değildi küçükken hiç böyle zorluklar yaşatmadı bana. Kızım istediği olmazsa kıyameti koparıyor ve istediği olana kadar hiç susmadan ağlıyor. Var mı bebeği böyle olan ve çözüm bulan anneler. Lütfen yardım

Bence memeden kes bu yaşta çocuk kendi kendine oynar hiç normal değil hayati meme olmuş düzelir tabiki hiç böyle bi yetişkin görmedim ben :)

Bende de var aynısı 16 aylık ve hala anne bağımlısı sırf bu yüzden yürümek istemiyor
Çünkü babasındayken bana doğru geliyor ama benden hiç kimseye yürümek istemiyor bütün gün geziyoruz evde sokakta

Back
X