Bebek Beslenmesi kızımın beslenme arası uzadı neden?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pamukemel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
5
0
36
Yozgat
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum aranıza yeni katıldım arkadaşlar kızımın 2 ayı bitti şuan 63 günlük bugün emmek istemedi sanki normalde saatte bir emerken şimdi 3,3 buçuk saatte bir emmeye başladı bu normal mi?ne yapacağımı bilmiyorum göğsümü verince çok ağlıyor huysuzlanıyor ne yapmam gerek yardım edin lütfenn

Telaş etmene gerek yok. Yeni bir düzen kurmaya başlıyordur. Ya uykusu vardır ya da aç değildir. Tabi sütün var mı ona da bakman gerek. Allah korusun emmeyi reddediyor da olabilir. Ama sen sakın canını sıkıp kafana takma, sütün etkilenmesin. Onun midesi zaten ceviz kadar başka bir huysuzluğu da yoksa karnı toktur. Israr etme, 1 saat sonra tekrar dene... Allah yardımcın olsun.

sen yinede 2,5 saatte bir falan koy memene..biraz büyüdükten sonra emmeyi uyku aracı gibi değil de karnını doyurma olarak kullanıyolar uyuklamadan önce karnını doyuruyo iyice..daha kuvvetli çekiyo ve tam doyuyodur..o yüzden tam acıkmıyo olabilir..sen dene istemezse zorlama yarımsaat 1 saat sonra falan bidaha dene..bide sütünün tadına bak..

Back
X